«Στην Υγειά Μας» θα πει τσιφτετέλι! Από την Ανανία στη Τζένη Μπότση

Πολλές οι περιπτώσεις με τους «καυτούς» χορούς και τα αισθησιακά λικνίσματα (Βίντεο)

Από την τελευταία χρονιά του Στην Υγειά Μας στον Alpha και στις μετέπειτα σεζόν στον ΣΚΑΪ, έχει γίνει must σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο να απασχολεί την επικαιρότητα για κάποιο τσιφτετέλι που χόρεψε καλεσμένη ή κάποια από τις διαθέσιμες χορεύτριες.

ίγουρα υπήρχαν και παλιότερα αντίστοιχα στιγμιότυπα. Από την ΕΡΤ κιόλας είχε δείξει τις διαθέσεις της η εκπομπή. Απλώς τότε κάτι ότι ήταν σε κανάλι «αδιάφορο» για τις ιστοσελίδες, κάτι ότι οι ιστοσελίδες δεν ήταν σε τέτοιο στάδιο όπως σήμερα, δεν έπαιρναν την έκταση που παίρνουν.

Η Τραϊάνα Ανανία άνοιξε τον ασκό του Αιόλου κατά κάποιον τρόπο, αφού το δικό της τσιφτετέλι στάθηκε η αφορμή για να στήνονται άνθρωποι τα βράδια του Σαββάτου και να περιμένουν. Κάπως έτσι το Στην Υγειά Μας έκανε το άνοιγμα του σε ηλικίες κατά πολύ νεότερες της βάσης του κοινού του.

Το πρώτο αξιομνημόνευτο τσιφτετέλι βέβαια έρχεται από περίπου μια δεκαετία πίσω, τότε που η εκπομπή ήταν στην ΕΡΤ. «Θύτης» η Κατερίνα Στικούδη.

Σε αυτό το διάστημα από την Ανανία μέχρι τώρα έχουν υπάρξει πολλά. Άλλοτε από γνωστές κυρίες, άλλοτε από άγνωστες, αλλά εξίσου καλλίγραμμες. Όπως η κοπέλα στο βίντεο.

Από δω και κάτω ακολουθούν τα πιο αξιομνημόνευτα και σέξι τσιφτετέλια που «ανέδειξε» το στην Υγειά Μας.

Ευαγγελία Πλατανιώτη

Η Ευαγγελία «έντυσε» με ένα καλό τεχνικά τσιφτετέλι ένα πολύ κλασικό κομμάτι για αυτόν το χορό.

Αναστασία Δρακά

Μία είναι η ουσία και τη λένε Αναστασία. Η Αναστασία Δρακά είναι η «άσημη» της υπόθεσης, όμως ο χορός της είναι από τους πιο άρτιους.

Έλενα Κρεμλίδου

Η Έλενα Κρεμλίδου πήρε τη σκυτάλη από την Τραϊάνα Ανανία και χόρεψε με το ίδιο τραγούδι.

Τζένη Μελιτά & Μαντώ Γαστεράτου

Πριν χωρίσουν τα τσανάκια τους, η Μαντώ και η Τζένη προσέφεραν ένα αλήστου μνήμης χορό στο Στην Υγειά Μας.

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Μπορεί να μη βγήκε στην πίστα η Ειρήνη Παπαδοπούλου, αλλά τον συνεπώνυμο της παρουσιαστή τον σήκωσε από την καρέκλα του.

Τζένη Μπότση

Οι παιάνες που έχουν γραφτεί για τη Τζένη Μπότση αρκούν για να την τοποθετήσουν κοντά στην κορυφή. Μπορεί να μην χορεύει κανένα τρελό τσιφτετέλι, κυρίως λόγω των παπουτσιών της που δυσκολεύουν, αλλά το φόρεμα της και το ελάχιστο λίκνισμα της μαγεύουν.

Κωνσταντίνα Κλαψινού solo + ντουέτο με Νίκη Λάμη

Διπλή εκπροσώπηση και κορυφή για την Κωνσταντίνα Κλαψινού που διόλου άδικα είναι μια από τις ήρεμες και μεγάλες δυνάμεις της ελληνικής σόουμπιζ. Στην ίδια εκπομπή Στην Υγειά Μας χόρεψε δύο φορές. Τη μία με την επίσης πολύ όμορφη συνάδελφο της Νίκη Λάμη.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει