Αλέξης Μανθεάκης: «Ετσι μου συμπεριφέρθηκε η Αθηνά Ωνάση στις δύσκολες στιγμές μου…»

"Τώρα πια δεν μιλάμε..." (Βίντεο)

1.577

Σε αποκαλύψεις για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, προέβη ο Αλέξης Μανθεάκης, ο άνθρωπος που έζησε μια ολόκληρη ζωή δίπλα στην οικογένεια Ωνάση.

Μιλώντας σήμερα στο Πρωϊνό του Ant1 εξομολογήθηκε πως οι σχέσεις του με την Αθηνά πάγωσαν μετά από ένα προσωπικό πρόβλημα στο οποίο η χρυσή κληρονόμος δεν του στάθηκε, ενώ αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ερωτικής σχέσης του Ντόντα με το call girl.

«Διέκοψα τις σχέσεις με την Αθηνά πριν από 6 μήνες. Η γυναίκα μου ήταν εγχειρισμένη, πάλευε για τη ζωή της και επικοινώνησα με την Αθηνά για να ζητήσω βοήθεια. Της είπα ότι για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια χρειάζομαι την στήριξή της. Είδα ότι πήρε το μήνυμα, δεν μου απάντησε και ο δικηγόρος της μου είπε ότι η Αθηνά εκνευρίστηκε για την απαίτησή μου για βοήθεια. Απογοητεύτηκε που δεν στράφηκα αλλού και δεν πρόκειται να δώσει ούτε ευρώ. Και μόλις είχε γλιτώσει 3,5 εκατομμύρια τον χρόνο. Έχει κλειστεί σε έναν μικρό κύκλο με ελάχιστους φίλους, δεν βγαίνει, δεν βοηθάει τον κόσμο».

Να σημειωθεί ότι Αλέξης Μανθεάκης, είναι ο άνθρωπος που έφερε στο φως στοιχεία για τη διπλή ζωή του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, σύμφωνα με τα οποία, είχε παράλληλη σχέση τα 8,5 χρόνια από τα 11 που διήρκεσε ο γάμος του με την Αθηνά, με μια συνοδό πολυτελείας από το Βέλγιο.

Ο ίδιος μάλιστα παρουσίασε τον περιβόητο «κόκκινο φάκελο» στο δικαστήριο και αποκάλυψε λεπτομέρειες για την σχέση του ζευγαριού που φαίνεται να καθόρισαν τη νικητήρια έκβαση του διαζυγίου.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...