Εντυπωσιακά γραμματόσημα για τον γάμο Πρίγκιπα Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ (ΦΩΤΟ)

Λίγες μέρες πριν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας αποκαλύφθηκαν τα γραμματόσημα για τον εορτασμό του βασιλικού γάμου.

Το βρετανικό βασιλικό ταχυδρομείο δημιούργησε ένα σετ με τέσσερα γραμματόσημα. Οι δύο φωτογραφίες στην έγχρωμη και την ασπρόμαυρη εκδοχή τους είναι από την ανακοίνωση του αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Τα καρέ είναι του φωτογράφου Alexi Lubomirksi και τραβήχτηκαν στο Frogmore House στο Windsor τον Δεκέμβριο. Ο Alexi Lubomirski, που θα είναι και επίσημος φωτογράφος στον γάμο τους, μίλησε για ένα απολαυστικά ερωτευμένο ζευγάρι.

Έγκριση Ελισάβετ για τα γραμματόσημα πρίγκιπα Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ

Τα γραμματόσημα θα κυκλοφορήσουν το πρωί του βασιλικού γάμου που θα τελεστεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο Windsor. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ενέκριναν προσωπικά το σετ με τα γραμματόσημα, όπως και η βασίλισσα Ελισάβετ που είχε τον τελευταίο λόγο.

Στα γραμματόσημα αναγράφεται η ημερομηνία γάμου τους 19 Μαΐου 2018 και τη χαρακτηριστική εικόνα της βασίλισσας Ελισάβετ στην πάνω δεξιά γωνία.

«Στείλαμε μια μακέτα και το ζευγάρι ενέκρινε την επιλογή μας. Θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε και τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες γιατί νιώθαμε ότι έδινε μια ωραία ισορροπία ανάμεσα στις δύο εικόνες. Κάθε νέο γραμματόσημο εγκρίνεται από την Αυτού Μεγαλειότητα. Πήραμε έγκριση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ και τα στείλαμε στο παλάτι για έγκριση ολόκληρου του σετ» δήλωσε ο διευθυντής στο βρετανικό βασιλικό ταχυδρομείο Philip Parker.

Πηγή: Itv

Μπορεί επίσης να σας αρέσει