ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ: Άγρια επίθεση πιτ μπουλ σε τρίχρονο αγοράκι (Σκληρό βίντεο)

pit bull charges a three-year-old boy

Την συγκλονιστική στιγμή που έναπιτ μπουλ επιτέθηκε σε ένα μικρό παιδί στη Νέα Υόρκη την Πέμπτη 20/4, κατέγραψε σε βίντεο περαστικός.

Ένα τρίχρονο αγοράκι έπαιζε μαζί με άλλα παιδιά στη γειτονιά «Κοιλάδα της Άνοιξης» (Spring Valley) στη Νέα Υόρκη όταν ένα πίτ μπουλ όρμηξε κατά πάνω του, το έριξε κάτω δαγκώνοντας το επανειλημμένα, σύμφωνα με την Daily Mail.

Το αγόρι, που φορούσε  παντελόνι έντονου κίτρινου χρώματος, δέχθηκε την επίθεση του πιτ μπουλ σαν να το χτύπησε ταύρος. Κατόπιν το έσυρε στο έδαφος για μερικά δευτερόλεπτα ενώ τα άλλα παιδιά τρομαγμένα έτρεξαν μακριά.

Ευτυχώς, περαστικοί έτρεξαν σχεδόν αμέσως για να βοηθήσουν το αγοράκι και για να ακινητοποιήσουν το σκυλί.

Το πιτ μπουλ έχει έχει επιστραφεί στον ιδιοκτήτη του και το αστυνομικό τμήμα της περιοχής ερευνούν εάν το σκυλί έχει ιστορικό βίας, σύμφωνα με την New York Daily News.

3F70CA3700000578-0-image-a-18_1492749112490
Η αριστερή πλευρά του προσώπου του μικρού αγοριού με εμφανή τα σημάδια από τα δαγκώματα.

Το μικρό παιδί, είναι ένα νεαρό αγόρι Εβραϊκής καταγωγής, σύμφωνα με το Ορθόδοξο Εβραϊκό Συμβούλιο Δημόσιων Υποθέσεων (OJPAC).

Το OJPAC ισχυρίζεται ότι ο ιδιοκτήτης του σκυλιού είχε αφήσει το σκυλί χωρίς κολάρο πολλές φορές τις τελευταίες εβδομάδες.
«Οι γείτονες λένε ότι έχουν καλέσει την αστυνομία πολλές φορές για αυτό, αλλά δεν έχει γίνει τίποτα», δήλωσε το συμβούλιο στο Twitter.

Το τρίχρονο αγοράκι πάντως ευτυχώς αναρρώνει και έχει πάρει ήδη εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει