ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ: Σήμερα η απόφαση του Δικαστηρίου για την υπόθεση της μικρής Άννυς

annu

Η ώρα της κρίσης για τους πρωταγωνιστές στην υπόθεση της αποτρόπαιας δολοφονίας της 4χρονης Άννυ έφτασε.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ανακοινώνει σήμερα την απόφαση του μετά από μια πολυήμερη ακροαματική διαδικασία κατά τη διάρκεια της οποίας επιχειρήθηκε να συνδεθούν τα κομμάτια ενός πάζλ βαμμένου με το αίμα του αθώου παιδιού.

Ο πατέρας της Άννυ, Σάββας, παρότι αρνήθηκε πως τη σκότωσε ομολόγησε ότι την τεμάχισε για να εξαφανίσει κάθε ίχνος της. Μάλιστα, κατονόμασε τον συγκατηγορούμενο του Νικολάι ως τον άνθρωπο που εμπνεύστηκε το σχέδιο του τεμαχισμού κάτι που ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά ισχυριζόμενος πως ήταν εκείνος που ξετύλιξε το κουβάρι των αποκαλύψεων και ο Σάββας τον εμπλέκει για να τον εκδικηθεί.

Η εισαγγελική λειτουργός σε μια αγόρευση καταπέλτη ζήτησε την ενοχή και των δυο κατηγορουμένων τους οποίους χαρακτήρισε «αδίστακτους» και «ψυχρούς εκτελεστές» κάνοντας λόγο για μια φρικιαστική υπόθεση μοναδική στα παγκόσμια χρονικά.

«Νηφάλιοι , με παγερή σκέψη σχεδίασαν πως θα εξαφανίσουν την Άννυ από προσώπου γης. Από κοινού το σχεδίασαν και το εκτέλεσαν. Τη Μ. Παρασκευή ξεκίνησε η διαδικασία τεμαχισμού του παιδιού. Ο Σάββας έκοβε και ο Νικαλάι πετούσε τα κομμάτια συμβουλεύοντας τον πως θα ολοκληρώσει τη διαδικασία» είπε η εισαγγελέας εκτιμώντας πως στόχος του τεμαχισμού ήταν «η εξαφάνιση του τρόπου που πέθανε η Άννυ».

Όσο για τη μητέρα της Άννυ, Δημητρίνα, δεν άντεξε να ακούσει τις λεπτομέρειες του τέλους του παιδιού της από τα χέρια του πρώην συντρόφου της και πολλές φορές αποχώρησε από την δικαστική αίθουσα. Η εισαγγελέας εισηγήθηκε την απαλλαγή της μητέρα της 4χρονης για την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο σε βαθμό κακουργήματος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει