«ΚΑΙΝΕ» ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΝΗ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ! Την Παρασκευή απολογείται για τις μίζες των 3,2 εκατ. ευρώ

martinis

Στον ανακριτή την Παρασκευή 20/5/2016 το ζεύγος Μαρτίνη με την κατηγορία για ξέπλυμα μαύρου χρήματος!

Προθεσμία για την ερχόμενη Παρασκευή προκειμένου να προετοιμάσουν τις απολογίες τους ζήτησαν και έλαβαν από τον ανακριτή κατά της Διαφθοράς, Νίκο Τσιρώνη, ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του «Ερρίκος Ντυνάν» Ανδρέας Μαρτίνης και η σύζυγος του Γεωργία, οι οποίοι αργά το βράδυ της Δευτέρας, συνελήφθησαν από άνδρες της οικονομικής αστυνομίας μετά από ένταλμα που εξέδωσαν οι ανακριτικές αρχές.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει το ζεύγος Μαρτίνη είναι βαριές πλην όμως και οι δυο τις αρνούνται. Ειδικότερα, ο Ανδρέας Μαρτίνης κατηγορείται ότι έλαβε ποσό μίζας 3,2 εκατομμύρια μάρκα από τη γερμανική εταιρία Χοσπιτάλια Ιντερνάσιοναλ η οποία προμήθειας το νοσοκομείο με νοσοκομειακό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό.

Αρνούνται τις κατηγορίες
Το ζεύγος αρνείται  κατηγορίες. Μάλιστα, σε δήλωσή τους αρνήθηκαν ότι πήραν μίζα και η Γεωργία Μαρτίνη υποστήριξε ότι τα χρήματα που μπήκαν στους λογαριασμούς της προέρχονται από την οικογενειακή της περιουσία και είναι νόμιμα και φορολογημένα.

Ο δικηγόρος του ζεύγους κ Γ. Θωμάς σε δήλωσή του ανέφερε; «Ο κύρος και κυρία Μαρτινη κλήθηκαν από ανακριτή διαφθοράς και όπως ήταν φυσικό εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για την Παρασκευή. Η μια κατηγορία είναι σοβαρή το ξέπλυμα την οποία αρνούνται. Τα χρήματα εστάλησαν από περιουσία της συζύγου από γνωστό δικηγόρο» δήλωσε ο δικηγόρος του ζεύγους, Γιάννης Θωμάς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει