Θρίλερ με την εξαφάνιση τουρίστριας αστροφυσικού στην Ικαρία: «Οργώνουν» το νησί οι αρχές

Σε μεγάλη κινητοποίηση δυνάμεων της Πυροσβεστικής, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος, των εθελοντών πυροσβεστών, εθελοντών διασωστών, δυνάμεων Επίλεκτη ομάδα ειδικών αποστολών Ικαρίας της Πολιτικής Προστασίας, αλλά και πολλών κατοίκων, εξελίσσεται αυτή την ώρα στην Ικαρία, μετά την καταγγελία από τον σύζυγο της για την εξαφάνιση της 35χρονης συζύγου του που έκανε τρέξιμο στην περιοχή Κεραμέ Αγίου Κηρύκου.

Πρόκειται για ζεύγος Ελλήνων τουριστών που παραθερίζει στο νησί και έμενε στο Κεραμέ, σύμφωνα με το ikariaki.gr. Όλη η περιοχή κυριολεκτικά «χτενίζεται» απ’ όλες τις δυνάμεις για την ανεύρεση της αγνοούμενης τουρίστριας, χωρίς μέχρι τώρα κάποιο αποτέλεσμα. Έχει κληθεί και έφθασε από την Αθήνα ελικόπτερο της Πυροσβεστικής για να βοηθήσει στην εύρεση της αγνοούμενης.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η καταγγελία του συζύγου έγινε στις 9 το πρωί.

Οι έρευνες των επίγειων δυνάμεων κατευθύνονται στην περιοχή του Φάρου (Δράκανο), ενώ σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, δυνάμεις εθελοντών πυροσβεστών έψαξαν μέχρι το χωριό Καταφύγι και όλη την ορεινή περιοχή χωρίς αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμα από το κινητό της αγνοούμενης εντοπίστηκε από την κεραία της κινητής τηλεφωνίας Wind των Φούρνων, ενώ το ελικόπτερο της Πυροσβεστικής συνεχίζει την έρευνα και μετά την δύση του ήλιου, στην περιοχή του Δράκανου, αφού είναι εξοπλισμένο με θερμοκάμερες τελευταίας τεχνολογίας.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες είπαν ότι είδαν κάποια κοπέλα να τρέχει (για αθλητισμό) στην περιοχή του Δράκανου – Φάρου, χωρίς όμως να είναι σίγουρο ότι πρόκειται για την αγνοουμένη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γιώργος Τράγκας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM 90,1
Από 9 Σεπτεμβρίου, 7 – 10 το πρωί