Ανελέητος ο δολοφόνος της βιολόγου: «Την πάτησα με το αυτοκίνητο και της κόπηκε το αυτί – Ούρλιαζε από τον πόνο»

"Την βίασα τρεις φορές" ομολόγησε στον ανακριτή

Μαρτυρικές ώρες έζησε η Αμερικανίδα βιολόγος στα χέρια του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου της καθώς όπως αποκαλύπτει ο ίδιος στην απολογία του, δεν έδειξε έλεος ούτε στις τελευταίες της στιγμές.

Οπως ομολόγησε ο δράστης στην απολογία του, πάτησε πρώτη φορά το θύμα του με το αυτοκίνητό του  και την έριξε στο δρόμο. «Επεσε ματωμένη στο έδαφος και γύρισε και με κοίταξε. Τότε αποφάσισα να την πατήσω για δεύτερη φορά κάνοντας όπισθεν. Της κόπηκε το αυτί και ούρλιαζε από τον πόνο«, είπε αμετανόητος ο δράστης.

Οπως επίσης ομολόγησε στον ανακριτή, τη βίασε τρεις φορές, παρά φύσιν και κατά φύσιν πριν πετάξει το κορμί της από τον αεραγωγό μέσα στο παλιό γερμανικό καταφύγιο.

Όπως αποκαλύπτει η “Real News” της Κυριακής η 60χρονη, παρά τα τραύματά της, πάλεψε μαζί του. «Αντιδρούσε, αλλά την κρατούσα γερά. Σχεδόν παλεύαμε και της έσφιγγα τον λαιμό για να την ακινητοποιήσω. Τη βίασα κατά φύση και παρά φύση τρεις φορές. Την έσυρα κοντά στο φρεάτιο και την πέταξα μέσα στην τρύπα. Έριξα πάνω της το κάλυμμα της ομπρέλας και ό,τι σκισμένα ρούχα υπήρχαν γύρω-γύρω», δήλωσε ο 27χρονος στην απολογία του.

Παραδέχθηκε για ακόμα μία φορά ότι τριγυρνούσε στους δρόμους με το αυτοκίνητο, αναζητώντας μία οποιαδήποτε γυναίκα. «Την είδα γύρω στις τρεις το μεσημέρι να τρέχει, φορώντας αθλητική φόρμα. Δεν υπήρχε κανείς άλλος στον δρόμο. Ήθελα να βρω μια γυναίκα να κάνω σεξ, γι’ αυτό είχα πάρει το αμάξι και οδηγούσα στον δρόμο. Την αιφνιδίασα, χτυπώντας την με το αμάξι. Ήθελα να την ακινητοποιήσω», υποστήριξε.

Επιμένει ότι σκοπός του ήταν η ικανοποίηση τής σεξουαλικής επιθυμίας του και όχι η δολοφονία. Με κυνικότητα, όμως, παραδέχθηκε ότι χτύπησε το θύμα του περισσότερες από μία φορά, για να το ακινητοποιήσει, αδιαφορώντας για τις φωνές της.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γιώργος Τράγκας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM 90,1
Από 9 Σεπτεμβρίου, 7 – 10 το πρωί