Νέα τροπή στην υπόθεση της μητέρας που βρέθηκε νεκρή: «Είναι δολοφονία» λέει η οικογένεια

Πεπεισμένη ότι πρόκειται για δολοφονία και όχι για αυτοκτονία, είναι η οικογένεια της μητέρας από την Πάτρα, που βρέθηκε νεκρή δύο μέρες μετά την εξαφάνιση της κοντά στα Ίσθμια.

Η οικογένεια της Αναστασίας Κόλλια 51 χρόνων, μέσω του δικηγόρου της Θανάση Διαμαντόπουλου, κατέθεσε στις Εισαγγελικές Αρχές της Πάτρας μήνυση κατ’ αγνώστων για την ανθρωποκτονία της από πρόθεση.

Μυστήριο με τον χαμό της μητέρας: Τα περίεργα μηνύματα στα παιδιά της: «Πρέπει να δώσω ένα τέλος»

Η μήνυση κατατέθηκε προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της προανάκρισης, η οποία θα επικεντρωθεί αρχικά στην άρση του τηλεφωνικού και του τραπεζικού απορρήτου της άτυχης γυναίκας, για να καταγραφούν τα ίχνη και οι κινήσεις της, σύμφωνα με το anikolouli.gr.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας που μίλησε στο newsit, η οικογένεια της άτυχης γυναίκας καταγγέλλει ότι ο θάνατός της οφείλεται σε χτυπήματα που δέχτηκε και όχι σε πνιγμό, ενώ μυστήριο παραμένει η ανάληψη 800 ευρώ που έκανε η γυναίκα λίγο πριν πεθάνει.

Η οικογένεια υπέβαλε και το αίτημα άρσης τραπεζικού απορρήτου προκειμένου να αποδειχθεί εάν τα χρήματα αυτά καθώς και άλλες προγενέστερες άγνωστες αναλήψεις κατέληξαν σε κάποιο άγνωστο τραπεζικό λογαριασμό.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει