Ράγισαν «καρδιές» στην κηδεία του Εύζωνα Σπύρου Θωμά (Εικόνα+Video)

Σε κλίμα οδύνης αυτή την ώρα οι συγγενείς και οι φίλοι  του Σπύρου Θωμά του λένε το τελευταίο αντίο.

Ο Εύζωνας έφυγε ξαφνικά και απροσδόκητα απο την ζωή βυθίζοντας στην θλίψη το πανελλήνιο αλλά και την τοπική κοινωνία της Πάτρας.

Η εξόδιος ακολουθία τελείται χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομου. Ο ναός είναι ασφυκτικά γεμάτος, ενώ κόσμος είναι και έξω από την εκκλησία. Φίλοι, συμπαίκτες από το μπάσκετ, γνωστοί και συγγενείς, μη μπορώντας να πιστέψουν τι έχει συμβεί, έχουν έρθει να αποχαιρετήσουν τον Σπύρο Θωμά και να συμπαρασταθούν στην οικογένεια που η Μοίρα στάθηκε τόσο σκληρή.

Έξω από το ναό έχει παραταχθεί στρατιωτικό άγημα που θα συνοδεύσει τον 24χρονο Εύζωνα στην τελευταία του κατοικία, στο Α’ Νεκροταφείο Πατρών, και θα του αποδώσει τις προβλεπόμενες τιμές.

Η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός και κανείς δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει τον ξαφνικό θανάτου του 24χρονου.

Η κηδεία του γίνεται στον Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου με όλες τις τιμές ενός στρατιώτης των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούσε στην Προεδρική Φρουρά.

Ο 24χρονος, που υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία στην Προεδρική Φρουρά, πέθανε ξαφνικά το βράδυ της Πέμπτης, όταν κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των υπολοίπων στρατιωτών, την ώρα που είχε κληθεί για να δώσει το «παρών» στο βραδινό προσκλητήριο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει