Συναγερμός στα Εξάρχεια: Αντιεξουσιαστές «απελευθέρωσαν» ύποπτο

225

Προβληματισμό προκαλεί ένα ακόμη περιστατικό αναφορικά στη δράση αντιεξουσιαστών στα Εξάρχεια. Συγκεκριμένα τη νύχτα, ομάδα ατόμων όχι μόνο εμπόδισε μια ομάδα ΔΙ.ΑΣ. να ελέγξει έναν ύποπτο, αλλά κατάφεραν να τον απελευθερώσουν και να κρατήσουν για λίγο και μια μηχανή της ομάδας.

Όλα έγιναν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. καταδίωκαν έναν ύποπτο, ο οποίος δεν σταματούσε για έλεγχο.

Στη διασταύρωση των οδών Μπενάκη και Κωλέττη, οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και την ώρα εκείνη εμφανίστηκε μια ομάδα ατόμων που επιτέθηκε στους αστυνομικούς και κατάφεραν να τους πάρουν μέσα από τα χέρια και τον άνδρα που ήθελαν να ελέγξουν.

Οι αστυνομικοί εγκλωβίστηκαν στο σημείο και αναγκάστηκαν να κάνουν χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης, ενώ μια από τις μηχανές έμεινε στο σημείο και χρειάστηκε αργότερα να επιστρέψουν οι αστυνομικοί για να την πάρουν πίσω.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν ενισχύσεις, οι οποίες και έφτασαν λίγο αργότερα και έτσι η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. κατάφερε να απεγκλωβιστεί από το σημείο όπου είχαν συγκεντρωθεί αρκετά άτομα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...