Το εξοχικό του τρόμου στη Ρόδο – Κηλίδες αίματος σε όλο το σπίτι όπου μαρτύρησε η Ελένη Τοπαλούδη – Ανατριχιαστικές φωτό

«Ποτισμένο» με το αίμα της Ελένης Τοπαλούδη, είναι το εξοχικό στη Ρόδο όπου δολοφονήθηκε η 21χρονη φοιτήτρια, Ελένη τοπαλούδη.

Οι νέες φωτογραφίες που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», δείχνουν, κηλίδες αίματος της άτυχης φοιτήτριας σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού.

Κηλίδες εντοπίστηκαν στον χώρο της κουζίνας, στο πόμολο συρταριού αλλά και κάτω από τον πάγκο. Επίσης, αίμα εντοπίστηκε στον χώρο του μπάνιου, το ταβάνι, την κουρτίνα του μπάνιου αλλά και το καλαθάκι των αχρήστων, ενώ κηλίδες εντοπίστηκαν ακόμα και στο χολ του σπιτιού.

Σύμφωνα με το Star, τα ευρήματα αυτά «δείχνουν» ότι είτε η 21χρονη φοιτήτρια προσπαθούσε να ξεφύγει από τους φερόμενους ως δράστες είτε εκείνοι την είχαν αγγίξει και στη συνέχεια έπιασαν άλλα σημεία του σπιτιού, αφήνοντας παντού το αίμα της.

Το τι ακριβώς από τα δύο συνέβη δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο, καθώς η σκηνή του εγκλήματος καθαρίστηκε στη συνέχεια. Οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για το έγκλημα (ένας 21χρονος Ροδίτης και ένας 19χρονος Αλβανός), παρέσυραν τη φοιτήτρια σε εξοχική κατοικία που ανήκει στην οικογένεια του 21χρονου, επειδή αυτή αρνήθηκε να δεχθεί τις ερωτικές τους προτάσεις, τη χτύπησαν βάναυσα, αρχικά με γροθιές και μετά με ένα ηλεκτρικό σίδηρο, το οποίο ήδη έχει εντοπιστεί.

Στη συνέχεια, τα δύο άτομα, με ένα άσπρο φορτηγάκι, μετέφεραν την Ελένη Τοπαλούδη σε ερημική βραχώδη παραλία και την πέταξαν στη θαλάσσια περιοχή Πεύκοι της Ρόδου, όπου και βρέθηκε. Από τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής προέκυψε ότι το θύμα, εν ζωή, υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οι οποίες από μόνες τους θα ήταν δυνητικά θανατηφόρες, εάν δεν μεσολαβούσε ο πνιγμός.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει