«Μπαμπά φεύγω… Σε αγαπώ! Συνέχισε να με χτυπάς»

Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια της 28χρονης στην Κέρκυρα (Βίντεο)

Αναστατωμένη είναι η κοινωνία της Κέρκυρας από το στυγερό έγκλημα με θύμα μία νεαρή κοπέλα, την οποία σκότωσε και έθαψε στην αυλή τους σπιτιού τους ο πατέρας της επειδή διαφωνούσε για τη σχέση που διατηρούσε.

«Μπαμπά φεύγω. Σ΄αγαπώ πολύ. Συνέχισε να με χτυπάς», είναι τα σπαρακτικά λόγια της Αγγελικής λίγο πριν ξεψυχήσει όπως τα μετέφερε ο ίδιος ο παιδοκτόνος στους αστυνομικούς.

Αξιοσημείωτο είναι πάντως, ότι μέχρι αυτή την ώρα, κανείς από τους συγγενείς δεν έχει παραλάβει τη σορό της άτυχης κοπέλας. Η μητέρα της εδώ και χρόνια δεν έχει επαφή μαζί της, ζει στην Αλβανία και δεν έχει εντοπιστεί για να ενημερωθεί επισήμως για τα τραγικά μαντάτα…

Τα ίχνη της άτυχης Αγγελικής χάθηκαν το πρωί της Τετάρτης (2/1). Ήταν ένα κορίτσι ανεξάρτητο, εργαζόταν σε καφέ και έβγαζε τα δικά της χρήματα, χαράζοντας το δικό της δρόμο, μακριά από τα θέλω του πατέρα της που ήθελε να διαλύσει τη σχέση που διατηρούσε.

Ωστόσο, εκείνος είχε άλλη γνώμη… Ο Αφγανικής καταγωγής φίλος της κοπέλας από την πρώτη στιγμή ανέφερε την εξαφάνισή της και υποστήριξε ότι ο φονιάς ήταν ο ίδιος της ο πατέρας.

«Κατόπιν λογομαχίας υπήρξε η επίθεση, την χτύπησε με σιδερένιο αντικείμενο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της», δηλώνει ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Νούλεζας Βασίλης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει