Μέλη της Χρυσής Αυγής χλευάζουν τον Α. Γρηγορόπουλο

Ηχητικό ντοκουμέντο, με το οποίο στελέχη της Χρυσής Αυγής παραλάσσουν τους στίχους του τραγουδιού «Ο Αλέξης» προσβάλλοντας τη μνήμη του 15χρονου μαθητή, βρέθηκε στο κινητό Η. Κασιδιάρη, σύμφωνα με δημοσίευμα

95

This is the area where Alexandros Grigoropoulos was shot. Plenty of flowers laid down and notes stuck to the walls.  Also,a new street sign created as part of a petition to get the street to be named after the boy.

Σάλο προκαλεί το ηχητικό ντοκουμέντο που βρήκαν οι αστυνομικοί που έλεγξαν το κινητό του Ηλία Κασιδιάρη και στο οποίο ακούγεται παραλλαγμένο το τραγούδι «ο Αλέξης» με χλευαστικό τρόπο για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας το Εθνος, όπως αναπαράγεται από το protothema.gr, το απόσπασμα είναι ηχογραφημένο μόλις επτά ημέρες μετά την δολοφονία του 15χρονου από τα πυρά του αστυνομικού Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Τα λόγια που έχουν χρησιμοποιηθεί αλλάζοντας τους στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου είναι φρικιαστικά δεδομένου του περιστατικού και των συνθηκών κάτω από τις οποίες συνέβη. Με υβρεολόγιο και χυδαίες εκφράσεις προσβάλλουν τη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου. 

Οι φωνές που ακούγονται και εκτιμάται, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ανήκουν στον Ηλία Κασιδιάρη και τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο, όχι μόνο βρίζουν και χλευάζουν τον άτυχο 15χρονο αλλά κοροϊδεύουν και τη χαροκαμένη μητέρα του.

Το crashonline.gr δεν αναπαράγει τους παραλλαγμένους στίχους του τραγουδιού διότι θεωρούμε ότι αποτελεί προσβολή της μνήμης του παιδιού και των μελών της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το ηχητικό απόσπασμα περιλαμβάνεται στη δικογραφία κατά της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...