Ανατροπή: Τι κρύβεται πίσω από την άγρια δολοφονία με τη βαριοπούλα

709

Ολα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι αστυνομικοί προκειμένου να διαλευκάνουν το μυστήριο της άγριας δολοφονίας στο Αίγιο, όπου ο δράστης «λιάνισε» στην κυριολεξία το θύμα του με βαριοπούλα.

Τα νέα στοιχεία που προκύπτουν οδηγούν τους αστυνομικούς στην υπόθεση, ότι τα «δανεικά» που χρώσταγε το θύμα στον δράστη, είναι μόνο το προκάλυμμα της άγριας δολοφονίας. Οι άντρες της ΕΛΑΣ, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο πίσω από το άγριο φονικό, να κρύβεται ακόμα και συμβόλαιο θανάτου, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία το θύμα φερόταν ως εμπλεκόμενος σε άλλη δολοφονία.

Οι αστυνομικοί είχαν βάλει στο στόχαστρό τους τον 31χρονο που δέχθηκε την άγρια επίθεση με τη βαριοπούλα από τον 17χρονο ο οποίος μάλιστα, έφτασε στο σημείο να βιντεοσκοπήσει το αποτρόπαιο έγκλημα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες στον τοπικό τύπο, ο 31χρονος φερόταν εμπλεκόμενος σε υπόθεση ανθρωποκτονίας μετανάστη τον Ιούνιο του του 2016 στο πρώην εργοστάσιο της ΑΒΕΞ στην Πάτρα.

Όσο για τον 17χρονο δράστη, φέρεται να αποδίδει τη δολοφονία που διέπραξε με τη βαριοπούλα στην επήρεια του αλκοόλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον δικηγόρο του, ο 17χρονος συνεχίζει να επιμένει ότι το κίνητρο της δολοφονίας ήταν η οφειλή εκ μέρους του θύματος 1.500 ευρώ που του είχε δανείσει, ενώ όταν πήγε στο τροχόσπιτο και διέπραξε το φόνο, όπως ισχυρίζεται, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...