Θρήνος στα Τρίκαλα! Τοίχος εγκαταλελειμμένου κτιρίου καταπλάκωσε γυναίκα

492
Theon

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Τρικάλων από τον ξαφνικό θάνατο της Σταυρούλας Γιαννούχου στο Πολυνέρι. Η άτυχη 80χρονη έχασε την ζωή της όταν τοιχίο έπεσε και την πλάκωσε στο κεντρικό δρόμο του χωριού.
Το τοιχίο δεν ήταν ήταν περιφραγμένο, η άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και όταν την βρήκαν μετά από 4 ώρες ήταν σε ιδιαίτερα άσχημη κατάσταση. Χρειάστηκαν δε… ώρες για τη μεταφορά της στο Νοσοκομείο της… Καρδίτσας, καθώς δεν διέθετε τη συγκεκριμένη στιγμή ασθενοφόρο το ΕΚΑΒ του Κ.Υ. Πύλης και εστάλη από το Μουζάκι, που υπάγεται διοικητικά στην Καρδίτσα!!!… Εκεί η άτυχη γυναίκα κατέληξε.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Πολυνερίου Παναγιώτης Βλαχοδήμος δηλώνει οργισμένος στο trikalavoice.gr ότι «γραπτά και προφορικά έχω ενημερώσει τους αρμοδίους για τους κινδύνους που διαπιστώνονται λόγω της καθυστέρησης της περίφραξης όλων των επίμαχων σημείων στο κέντρο του χωριού. Δυστυχώς παίζουμε με ζωές καθημερινά»!…

Γραπτα κ προφορικά ενημέρωσε τους αρμόδιους για τους κινδύνους που εγκυμονεί για ηλικιωμένους κ παιδιά, η καθυστέρηση περίφραξης όλων των επίμαχων σημείων σε κεντρικά σημεία του χωριού.

Πηγή: trikalavoice.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...