Ανατροπή στην αυτοκτονία 63χρονου στην Πάτρα: Το ερωτικό σκάνδαλο τον οδήγησε στην αυτοχειρία;

156

Ανατροπή σημειώθηκε στην αυτοκτονία του 63χρονου άνδρα στην Οβρυά της Πάτρας που έδωσε τέλος στη ζωή του την Πέμπτη (22/02), με καραμπίνα, αφού προηγουμένως είχε κλειδώσει σε διπλανό δωμάτιο της εξοχικής του κατοικίας το μόλις τριών ετών παιδί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος μπήκε στο σπίτι, κλείδωσε σε ένα δωμάτιο τον 3χρονο και με την καραμπίνα του αυτοπυροβολήθηκε στο διπλανό δωμάτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος ανήκει στον οικογενειακό κύκλο κατοίκου της Αχαίας, το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί σε ροζ σκάνδαλο που έλαβε χώρα σε μεγάλη ΔΕΚΟ με πρωταγωνιστή έναν συνδικαλιστή και μια μελαχρινή καλλονή που κάποιοι του είχαν ρίξει ως δόλωμα. Μάλιστα φωτογραφικό υλικό από τις ερωτικές περιπτύξεις του συνδικαλιστή με τη καλλονή που ακούει στο όνομα «Τζούλια», είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας.

Το φωτογραφικό υλικό μαζί με μία επιστολή, που πιθανότατα αποτελεί προϊόν εκβιασμού, εστάλη σύμφωνα με πληροφορίες του dete.gr στις αρχές Φεβρουαρίου και σε Μέσα Ενημέρωσης της Πάτρας από συντάκτη που επικαλείται την ιδιότητα των αγανακτισμένων συνταξιούχων της συγκεκριμένης ΔΕΚΟ με ονομαστική αναφορά σε δύο άτομα:

Πρώτον σε μεγάλο πρώην συνδικαλιστή της ΔΕΚΟ και δεύτερον στο πρόσωπο που είχε συγγενική σχέση με τον αυτόχειρα. Τοπικά ΜΜΕ που παρέλαβαν την συγκεκριμένη αλληλογραφία μαζί με το φωτογραφικό υλικό, δεν έκαναν, προς τιμήν τους, χρήση των όσων ευθέως υπαινισσόταν ο ανώνυμος συντάκτης και αφορούσαν αυστηρά προσωπικά δεδομένα των συγκεκριμένων πολιτών. Ωστόσο η επιστολή μαζί με το υλικό διέρρευσε σε αθηναϊκά ΜΜΕ, την ίδια ημέρα που ο 63χρονος, που σημειωτέον ήταν πριν την συνταξιοδότησή του στέλεχος της ίδιας ΔΕΚΟ, αποφάσιζε να θέσει τέλος στην ζωή του. Το μείζον ερώτημα που τίθεται, είναι αν η διαρροή και εν τέλει η δημοσιοποίηση της επιστολής και του περιεχομένου της, αποτέλεσε και το κίνητρο που οδήγησε τον 63χρονο Πατρινό και εμπλεκόμενο με ένα από τα δύο πρόσωπα που επικαλείται ο ανώνυμος συντάκτης, στην αυτοκτονία.

Ερώτημα στο οποίο που είναι βέβαιο ότι σύντομα θα κληθούν να απαντήσουν οι Αρχές, προκειμένου να διακριβωθούν αφενός τα πραγματικά κίνητρα του επιστολογράφου και αφετέρου ο βαθμός επιρροής των ισχυρισμών του στην δημιουργία συνθηκών βαρύτατης ψυχολογικής φόρτισης για τον 63χρονο αυτόχειρα. Να σημειωθεί ότι η επιστολή, την οποία έχει στην διάθεσή της το dete.gr φέρει στοιχεία ταχυδρομείου της Θεσσαλονίκης και έχει παραληφθεί από έναν τουλάχιστον παραλήπτη στις 12 Φεβρουαρίου. Ωστόσο εξακολουθεί να παραμένει άγνωστο, αν ανάμεσα στους παραλήπτες ήταν και ο 63χρονος ή και άλλα συγγενικά του πρόσωπα.

Βέβαιο πάντως είναι ότι η απόφασή του να θέσει τέλος στη ζωή του, ελήφθη την ημέρα που τα στοιχεία της δημοσιοποιήθηκαν, γεγονός που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Το dete.gr χαρακτηρίζει ευθύς εξ αρχής απαράδεκτη την ενέργεια του επιστολογράφου όπως και το περιεχόμενο του φακέλου που απέστειλε. Ωστόσο η συντακτική του ομάδα θεωρεί δημοσιογραφική της υποχρέωση την αποκάλυψη της ύπαρξης του φακέλου, από την στιγμή που είναι επιβεβλημένη η έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί η διασύνδεση της αποστολής της με τον θάνατο ενός πολίτη.
ΠΗΓΗ:dete.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...