Το τελευταίο αντίο στην Ιωάννα, του Γιώργου Αγγελόπουλου

ÁÃÃÅËÏÐÏÕËÏÓ  ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ËÉÌÏÆ (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2015-2016)  OLYMPIAKOS - LIMOGES (EUROLEAGUE 2015-2016)

Σήμερα, Σάββατο 03/09/2016, στο Α’ νεκροταφείο, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την σύζυγο του Γιώργου Αγγελόπουλου, Ιωάννα.
Η ομάδα του μπασκετικού Ολυμπιακού επέστρεψε από το Μέτσοβο για να βρεθεί στο πλευρό του προέδρου της. Και έμπρακτα έδειξε τα συλλυπητήριά της στον Γιώργο Αγγελόπουλο ο Παναθηναϊκός, καθώς έδωσε μέσω του Μάνου Παπαδόπουλου και του Γιάννη Μπουρούση το παρών στη κηδεία της συζύγου του, Ιωάννας. Στο πλευρό του Γιώργου Αγγελόπουλου και της οικογένειας βρέθηκε επίσης ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης.
Στο Α’ νεκροταφείο βρέθηκαν ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Νίκολα Βούιτσιτς, ο αντιπρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιάννης Ψαρράκης, ο γενικός διευθυντής της διοργανώτριας αρχής, Γιώργος Κονδύλης και ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Χαλβατζάκης.
Η σύντροφος του Γιώργου Αγγελόπουλου, με την οποία πριν από επτά χρόνια είχαν αποκτήσει μία κορούλα, νοσηλεύτηκε πρόσφατα και για μεγάλο διάστημα σε ειδική κλινική στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου δυστυχώς η κατάσταση της υγείας της δεν βελτιώθηκε και την Παρασκευή έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει