Βίντεο – Ντοκουμέντο από το Γουδή: Η στιγμή που η μητροκτόνος σέρνει το πτώμα της μητέρας της!

Οι σκηνές που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στου Γουδή και αποκάλυψε το Open, όπου η 68χρονη δολοφόνησε άγρια τη μητέρα της και στη συνέχεια παράτησε το πτώμα της στον δρόμο, προκαλούν σοκ!

Στο βίντεο- ντοκουμέντο, εμφανίζεται η μητροκτόνος να σέρνει τη σορό της μητέρας της, την οποία είχε τυλίξει σε μία κουβέρτα.

Η 68χρονη σκότωσε τη μητέρα της το πρωί του Σαββάτου, προκαλώντας της ασφυξία και στη συνέχεια την έδεσε, την τύλιξε σε μια κουβέρτα και την παράτησε στο πεζοδρόμιο, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι στο οποίο ζούσαν μαζί στο Γουδί. Στην αστυνομία, μετά τη σύλληψή της, η μητροκτόνος είπε ότι προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη προκειμένου να απαλλάξει τη μητέρα της από μαρτύριό της, επειδή έπασχε από άνοια.

Ήταν στις 16:52, το απόγευμα του Σαββάτου, όταν- σύμφωνα με το βίντεο που αποκάλυψε το Open- η 68χρονη εμφανίστηκε στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου στο Γουδί, να σέρνει με μεγάλη δυσκολία την κουβέρτα στην οποία ήταν τυλιγμένη η σορός της 92χρονης μητέρας της. Διερχόμενοι την παρακολουθούσαν με απορία να αφήνει αυτό που έσερνε στην οδό Σινώπης, δίχως να μπορούν να φανταστούν ότι μέσα στην κουβέρτα ήταν τυλιγμένος ένας νεκρός άνθρωπος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει