Όποιος φοβάται προκαλεί και απειλεί: Τούρκοι χάκαραν λογαριασμό υπουργού – Δείτε τι πόσταραν…

Το προφίλ του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη στο Instagram, δέχτηκε επίθεση το πρωί της Πέμπτης, από Τούρκους χάκερ.

Η τουρκική ομάδα χάκερ, τη στιγμή που η ένταση στην Άγκυρα κορυφώνεται, ανέβασε στον λογαριασμό του Γιώργο Βασιλειάδη το σήμα της με την ημισέληνο και άρχισε να αναρτά μηνύματα.

Το πρώτο εξ αυτών ήταν μια φωτογραφία της Αγίας Σοφίας, την οποία οι Τούρκοι «καταληψίες» συνόδευαν με την εξής προκλητική λεζάντα: «Η Αγία Σοφία είναι του Ισλάμ και έτσι θα παραμείνει».

Ανάμεσα στις αναρτήσεις που έκαναν ήταν μια ακόμη φωτογραφία, από τουρκικές φρεγάτες να πλέουν στο Αιγαίο, με τη φράση «η Μεσόγειος ανήκει στους Τούρκους».

Ακολούθησαν ακόμα πιο προκλητικά μηνύματα με προκλητικές εικόνες.

Από τη γενική γραμματεία αθλητισμού ανακοινώθηκε το εξής: «Σας ενημερώνουμε ότι ο λογαριασμός Instagram του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη έχει παραβιαστεί από Τούρκους χάκερς. Μέχρι να καταστεί εφικτή η ανάκτησή του λογαριασμού μη λαμβάνετε υπόψιν σας τις αναρτήσεις».

Σύμφωνα με πληροφορίες, την υπόθεση ερευνούν τα στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ, προσπαθώντας ταυτόχρονα να ανακτήσουν τον έλεγχο του λογαριασμού του κ. Βασιλειάδη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει