Σοκαριστικές αποκαλύψεις από εγκληματολόγο για την ψυχοσύνθεση του μανιακού δολοφόνου της Κύπρου: «Ίσως να…»

Το μυστήριο-ερώτημα: «Γιατί αυτά...»

Έχει σκορπίσει ρίγη στο πανελλήνιο και όλοι οι εγκληματολόγοι και ψυχίατροι προσπαθούν να δημιουργήσουν το ψυχολογικό του προφίλ.

Μια διαφορετική διάσταση για την προσωπικότητα του serial killer Ορέστη, του δολοφόνου που έχει σοκάρει όχι μόνο την Κύπρο και την Ελλάδα αλλά ολόκληρη την υφήλιο, έρχεται να φωτίσει ο εγκληματολόγος Γιάννης Πανούσης.

Όπως υποστήριξε ο κ. Πανούσης μιλώντας στο ραδιόφωνο 247 στους 88,6 ανέφερε ότι ίσως στον serial killer της Κύπρου Ορέστη αρέσει αυτού του είδους η δημοσιότητα και, όπως είπε χαρακτηριστικά «ίσως να γλεντάει αυτήν την προβολή».

Μάλιστα, απαντώντας σε ερώτηση γιατί ο φερόμενος δράστης τρενάρει τη διαδικασία και αργεί να ομολογήσει τις δολοφονίες είπε ότι ίσως να θέλει να κρατήσει το θέμα «ψηλά» για την δική του προβολή και ότι ίσως να σκέφτεται ότι θα γραφτεί στην ιστορία ως ο serial killer της Κύπρου.

Σε ότι αφορά στο αν ο Ορέστης έχει τα χαρακτηριστικά serial killer, ο Γιάννης Πανούσης είπε ότι πρέπει να ερευνηθούν τα κίνητρά του και να απαντηθεί τι ενεργοποίησε την εγκληματική του δραστηριότητα.

«Κάτι ενεργοποιήθηκε μέσα του, αν υπήρχε και ήταν εν υπνώσει πρέπει να το δει ψυχολόγος, αν ενεργοποιήθηκε τώρα από κάποια αφορμή, πάλι θα πρέπει να το δει ψυχολόγος», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πανούσης.

Είναι όντως serial killer ο Ορέστης;

Τα χαρακτηριστικά του serial killer, είπε, είναι η διάπραξη της δολοφονίας στον ίδιο τόπο, ίδιο χρόνο και ίδια χαρακτηριστικά θύματος. Ένα από τα ερωτήματα που έθεσε ο κ. Πανούσης είναι γιατί κάνει αυτά τα εγκλήματα τώρα στα 35 του και όχι στα 25 του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει