Αυτοί είναι οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ – Δείτε τις φωτογραφίες της Λοΐζου με βόμβες μολότοφ!

809

Υπάρχουν υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ που απ΄ ό,τι φαίνεται… επικροτούν τις επιθέσεις των αναρχικών και τις βόμβες μολότοφ.

Όπως θα δείτε παρακάτω εμμονή με τις μολότοφ έχει η κόρη του Μάνου Λοΐζου, που πλέον είναι υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και θα πρέπει πλέον το κυβερνών κόμμα να δώσει εξηγήσεις για την επιλογή του.

Εκτός από την ανάρτησή της- απάντηση σε δηλώσεις του τότε υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, για τα θύματα της τρομοκρατίας, που έγραψε ότι «θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγγνώμη, ηλίθιε Πανούση»...στον λογαριασμό της έχει και άλλες φωτογραφίες εξίσου αδιανόητες.

Όπως για παράδειγμα φωτογραφίες με αστυνομικούς να καίγονται από βόμβες μολότοφ ή μπουκάλια με βόμβες μολότοφ έτοιμα για χρήση, τα οποίες χαρακτηρίζει «φορτιστές βενζίνης αυτοκινήτου».

Η Μυρσίνη Λοΐζου μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι αναρτήσεις της αναγκάστηκε να χαρακτηρίσει τα όσα έχει γράψει στο παρελθόν, υπέρ του Σάββα Ξηρού, «γλωσσικό ατόπημα», αλλά λίγη ώρα μετά έκανε like σε άλλη ανάρτηση που έγραφε:

«Σιγά μην απολογηθούμε για τις γλωσσικές μας εκφράσεις, στους ακροδεξιούς και τους φασίστες…»!

Τον Φεβρουάριο του 2012 η Μυρσίνη Λοΐζου ανεβάζει φωτογραφία με αστυνομικούς που καίγονται από βόμβες μολότοφ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τον Φεβρουάριο του 2017 η κόρη του Μάνου Λοΐζου ανεβάζει φωτογραφία με βόμβες μολότοφ έτοιμες για χρήση, με την επισήμανση ότι είναι φορτιστές βενζίνης αυτοκινήτου…

Η έρευνα στο λογαριασμό της ανέδειξε κι άλλα… μαργαριτάρια που σίγουρα δεν ήταν λεκτικά ατοπήματα. Αυτά γράφει, αυτά πιστεύει.

Έτσι, λοιπόν, δεν περνούν απαρατήρητες κι άλλες αναρτήσεις της κ. Λοϊζου από το μακρινό και άκρως «θερμό» 2012.

 

Πηγή: pronews.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...