Βάνα Μπάρμπα: Βαριές καταγγελίες κατά του απερχόμενου δημάρχου Γλυφάδας Γ.Παπανικολάου για πλαστογραφίες

589

Για πλαστογράφηση των πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου και «υπεξαίρεση» της υπογραφής της καταγγέλλει η δημοτική σύμβουλος της… πλειοψηφίας (!), γνωστή ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, τον δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου.

Η δημοτική σύμβολος που έχει διακριθεί για την κοινωνική της δράση, ανεξαρτοποιήθηκε πρόσφατα, καταγγέλλοντας τον δήμαρχο Γ.Παπανικολάου για βαριά ποινικά αδικήματα.

Μάλιστα σε αίτησή της προς την Διευθύντρια της Διοικ. Υπηρεσίας και Προϊσταμένη της Γραμματείας του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτα Κυριακίδου ζητεί την χορήγηση στοιχείων καθώς και παροχή εξηγήσεων και πληροφοριών, αναφορικά με την αναγραφή του ονόματός της (ότι δήθεν ήταν παρούσα) σε 37 εικονικές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου φέρεται να υπερψήφισε 69 αποφάσεις, πολλές εκτόν οποίων έχουν σταλεί ήδη στην Εισαγγελεία προς ποινική διερεύνηση!

Το οικονομικό ύψος των αποφάσεων που υποτίθεται ότι ήταν παρούσα και τις υπερψήφισε, ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ!

Στο κείμενο της αίτησής της, η δημοτική σύμβουλος εκτός από το να καταγγέλλει τα πεπραγμένα του δημάρχου Γ.Παπανικολάου, αναφέρει: «Είναι καθήκον μου και υποχρέωσή μου να προασπίσω την τιμή και την υπόληψή μου, γι αυτό και περιμένω άμεσα τις απαντήσεις σας και όλα τα στοιχεία που αιτούμαι, προκειμένου να αποδείξω ότι το όνομά μου αναγράφεται εν αγνοία μου, καταχρηστικά και παράνομα, στα πλαστά αποσπάσματα των δήθεν πρακτικών, που με εμφανίζουν ότι δήθεν συμμετείχα σε αυτές τις εικονικές και σκηνοθετημένες δήθεν δημόσιες συνεδριάσεις του Δημ. Συμβουλίου».

Ανάλογες καταγγελίες έχουν γίνει και από άλλους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Παπανικολάου, πάντα κατά του… δημάρχου Γλυφάδας!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...