Λιμενικό για τη δολοφονία της Ελ. Τοπαλούδη: «Εξαναγκάστηκε σε πράξεις χωρίς τη θέλησή της»

«Τη χτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο και μετά με το σίδερο στο κεφάλι - Την έριξαν στη θάλασσα και γύρισαν σπίτι να καθαρίσουν» (Βίντεο)

492

Επίσημη ενημέρωση για την υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, Ελένης Τοπαλούδη, έκανε το λιμενικό σώμα.

Σύμφωνα με τον Υποναύαρχος του Λιμενικού Σώματος και Διευθυντής Ασφάλειας και αστυνόμευσης, Ιωάννη Αργυριου, τον πλοίαρχο και Διευθυντή Ασφαλείας και προστασίας θαλάσσιων συνόρων Ιωάννη Τζαμουράνη και τον πλοίαρχο και Εκπρόσωπο Τύπου του Λιμενικού Σώματος Νίκο Λαγκαδιανό έγινε σαφές πως το θύμα εξαναγκάστηκε σε πράξεις χωρίς τη θέληση του από τους δύο δράστες.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το λιμενικό για την υπόθεση, ανάμεσα στην κοπέλα και τους συλληφθέντες υπήρξε έντονος διαπληκτισμός και στη συνέχεια οι φερόμενοι ως δράστες την χτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο και στη συνέχεια με ηλεκτρικό σίδερο στο κεφάλι.

Μετά τα χτυπήματα, μετέφεραν το κορίτσι με αμάξι και το πέταξαν στη θάλασσα. Μετά τη σύλληψη των φερόμενων ως δραστών της δολοφονίας « υπήρξε εξονυχιστική έρευνα στην περιοχή που εντοπίστηκε η σορός της άτυχης 21χρονης όπου και εντοπίστηκε ηλεκτρικό σίδερο, ενώ στις έρευνες στην οικία που πραγματοποιήθηκε η επίθεση στην άτυχη φοιτήτρια εντοπίστηκε βάση ηλεκτρικού σίδερου που αποτελεί το έτερο εξάρτημα, με αυτό που βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή που εντοπίστηκε η σορός της κοπέλας».

Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος του λιμενικού, στο σπίτι του ενός εντοπίστηκαν και κηλίδες αίματος της κοπέλας.

Οι υπολογιστές και τα κινητά τους έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω αξιοποίηση στοιχείων.

«Τα στελέχη του λιμενικού σώματος αποκάλυψαν σε χρόνο ρεκόρ τους δράστες της δολοφονίας της 21χρονης. Με ιδιαίτερη ανακούφιση η οικογένεια και η κοινωνία της Ρόδου δέχθηκαν τη σύλληψη των δραστών», επισήμανε, ο εκπρόσωπος του λιμενικού σώματος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...