Θρίλερ με τη φωτιά στο Ελ. Βενιζέλος – Καίγονται ακόμα φορτηγά και αυτοκίνητα

Για μια ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση μίλησε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής περιγράφοντας την προσπάθεια κατάσβεσης στο πλοίο Ελ.Βενιζέλος.

Οπως είπε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής η φωτιά καίει φορτηγά και αυτοκίνητα στο ισόγειο γκαράζ. «Γίνεται προσπάθεια να σώσουμε ό,τι μπορούμε», είπε και προσέθεσε: «Είναι δύσκολη η εικόνα, λόγω του ότι είναι περιορισμένοι οι χώροι και λόγω του ότι ακόμη προσπαθούμε να φθάσουμε στο χώρο της πυρκαγιάς. Εχουμε βγάλει αρκετά αυτοκίνητα έξω από το πρώτο γκαράζ έξω, αλλά δυσκολευόμαστε να μπούμε στο υπόγειο γκαράζ που είναι η εστία τη φωτιά, μας δυσκολεύουν τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και φορτηγά. Θα χρειαστεί ώρα να σβήσουμε τη φωτιά και δεν ξέρουμε το αποτέλεσμα».

Ο εκπρόσωπος της πυροσβεστική είπε ότι η μικρή κλίση που έχει πάρει το πλοίο οφείλεται στο γεγονός ότι έχει πέσει πολύ νερό, τόσο από τους πυροσβέστες όσο και από τα συστήματα πυρόσβεσης του ίδιου του πλοίου. Προσέθεσε ακόμη ότι ευτυχώς στο πλοίο δεν υπάρχουν εμπορεύματα με ήλιο ή υγραέριο και έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος έκρηξης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γιώργος Τράγκας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM 90,1
Από 9 Σεπτεμβρίου, 7 – 10 το πρωί