Ο Γιώργος Τράγκας στο μεγάλο συλλαλητήριο! «Παρά τα εμπόδια εξελίσσεται στη μεγαλύτερη συγκέντρωση των τελευταίων δεκαετιών»

1.094

Από τη Χρήστου Λαδά μέχρι την Ομόνοια δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές παρεμποδίζονται να φτάσουν στην πλατεία Συντάγματος και στους γύρω δρόμους, εξαιτίας των μέτρων του κου Τόσκα.

Αυτό στη Σταδίου όπου οι διαδηλωτές μπορούν να περάσουν, όπως σε μία ουρά κινηματογράφου ή όταν συνωστίζονται σε στάσεις ΜΜΜ. Από την πλευρά της Πανεπιστημίου λόγω των 150 το πολύ αντιεξουσιαστών που υπάρχουν εκεί για να δώσουν επιχειρήματα στην κυβέρνηση Τσίπρα και στον κο Τόσκα, υπάρχει μόνο μία δίοδος για χιλιάδες ανθρώπους στο ύψος του πεζοδρομίου του κοσμηματοπωλείου Ζολώτα.

Παρόλα αυτά που κάνει ο κος Τόσκας, προσπαθώντας να αναχαιτίσει και να παρεμποδίσει την προσέλευση προς το Σύνταγμα και τους γύρω δρόμους, έχει τοποθετήσει περιπολικά τόσο στην Κατεχάκη, όσο και σε άλλα σημεία για να καθυστερήσει τη προσέλευση του κόσμου.

Στη Μητροπόλεως από το ύψος του Μπαϊρακτάρη και ως ένα σημείο υπάρχει κόσμος μπλοκαρισμένος ο οποίος δεν μπορεί να προχωρήσει.

Δηλαδή ταξίδεψαν άνθρωποι επί ώρες για να ταλαιπωρηθούν και να παρεμποδιστούν με το επιχείρημα της αντισυγκέντρωσης 150 ανθρώπων.

Ολόκληρη η Ιερά Σύνοδος είναι σε ξενοδοχείο της Πλατείας Συντάγματος, όπως και ο Μίκης Θεοδωράκης, ο οποίος αναπαύεται σε δωμάτιο του 6ου ορόφου. Είναι πρωτοφανής η προσέλευση συνεργείων διεθνών ΜΜΕ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...