ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΤΗΚΕ Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΙΜ ΓΙΟΝ ΝΑΜ! Ποιοι άλλοι επέστρεψαν μαζί του

Kim_Yong_Brother

Λήξαν θεωρείται το διπλωματικό και όχι μόνο θρίλερ που προκάλεσε η δολοφονία του ετεροθαλούς αδελφού του  Κιμ Γιονγκ Ουν, Κιμ Γιονγκ Ναμ.   

Τρεις Βορειοκορεάτες που θεωρούνται ύποπτοι για τη δολοφονία του ετεροθαλούς αδελφού του ηγέτη της χώρας επέστρεψαν σήμερα στην πατρίδα τους, ενώ ταυτόχρονα επαναπατρίστηκε η σορός του Κιμ Γιονγκ Ναμ έπειτα από συμφωνία για ανταλλαγή στην οποία κατέληξαν Μαλαισία και Βόρεια Κορέα με τον μαλαισιανό πρωθυπουργό Νατζίμπ Ραζάκ να δηλώνει ότι δεν θα πληγούν οι διμερείς σχέσεις έπειτα από το πρόσφατο διπλωματικό επεισόδιο.
Η μαλαισιανή αστυνομία, που ερευνά αυτό που αμερικανοί και νοτιοκορεάτες αξιωματούχοι χαρακτηρίζουν δολοφονία και χρεώνουν σε βορειοκορεάτες κατασκόπους, πήραν κατάθεση από τους τρεις υπόπτους προτού τους επιτρέψουν να φύγουν από τη χώρα.
«Αποσπάσαμε ό,τι θέλαμε από αυτούς…Μας βοήθησαν και τους επιτράπηκε να φύγουν», δήλωσε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Κουάλα Λουμπούρ ο επικεφαλής της αστυνομίας Χαλίντ Αμπού Μπακάρ, ο οποίος πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει λόγος να κρατούνται.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει