ΣΟΙΜΠΛΕ: Βολές κατά ριπάς στην κυβέρνηση Τσίπρα

«Πυροβολεί» με κάθε του δήλωση – Τι είπε για πολεμικές αποζημιώσεις, τις διαπραγματεύσεις, τη Ρωσία και τους πλούσιους Έλληνες

soimple

Αρνητικός σε μια σειρά ζητήματα που αφορούν την Ελλάδα, ήταν για μια ακόμα φορά ο Σόιμπλε, που αποκάλεσε «ανοησίες» τις απαιτήσεις για τις πολεμικές αποζημιώσεις, αλλά παράλληλα παραδέχθηκε πως ότι ζημιά συμβεί στην Ελλάδα, θα έχει αντίκτυπο στη Γερμανία.

Ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ σχολίασε χαρακτηριστικά για το θέμα σήμερα ότι «οι απαιτήσεις της Ελλάδας για πολεμικές αποζημιώσεις είναι ανοησίες», ενώ αναφορικά με το θέμα των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην Ελλάδα και τους πιστωτές είπε: «Η Ελλάδα χρειάζεται τη βοήθειά μας. Ζημιά για την Ελλάδα σημαίνει και ζημιά για τη Γερμανία. Για τα προβλήματα στην Ελλάδα δεν ευθύνονται η Γερμανία, η Ευρώπη και το ΔΝΤ. Ούτε η Γερμανία και η Τρόικα φταίνε επειδή η Ελλάδα δεινοπαθεί. Κάθε νέα βοήθεια μας, πρέπει να έχει νόημα. Η Ελλάδα απέτυχε να πάρει οικονομική βοήθεια από την Ρωσία. Μόνο η Ευρώπη είναι πρόθυμη να βοηθήσει την Ελλάδα. Οι πλούσιοι Ελληνες δεν έχουν συνηθίσει να πληρώνουν φόρους».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γιώργος Τράγκας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM 90,1
Από 9 Σεπτεμβρίου, 7 – 10 το πρωί