Απίστευτες δηλώσεις Ερντογάν για τη Γενοκτονία των Ποντίων: «Διώξαμε από τα εδάφη μας τους εισβολείς»!…

Οι Τούρκοι, οι οποίοι ως γνωστόν δεν σέβονται τίποτα, συνεχίζουν να προκαλούν ακόμη και μία ημέρα πριν από τη συμπλήρωση των 100 ετών από τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Ο «σουλτάνος» σε μήνυμά του λίγο πριν μεταβεί στη Σαμψούντα, με αφορμή την 19η Μαΐου και τα 100 χρόνια από την έναρξη του Απελευθερωτικού Αγώνα της Τουρκίας, ανέφερε τα εξής: 

«Ζήτω η ελεύθερη, η ανεξάρτητη και η ισχυρή Τουρκία. Η 19η Μαΐου είναι η ημέρα που πριν από 100 χρόνια ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, φτάνοντας στη Σαμψούντα, ξεκίνησε τον εθνικό μας αγώνα. Η 19η Μαΐου είναι η ημέρα που διώξαμε από τα εδάφη μας τους εισβολείς, είναι η ημέρα της εθνικής βούλησης, της ομοψυχίας και της εθνικής αφύπνισης. Η 19η Μαΐου είναι ημέρα της ανάστασης του έθνους μας. Η 19η Μαΐου αποτελεί το πρώτο βήμα για την ελευθερία και την ανεξαρτησία μας».

«Αγαπητοί νέοι. Όπως και χθες, έτσι και σήμερα εσείς θα προστατεύσετε αυτή τη χώρα ενάντια στις εστίες του κακού και την προδοσία κατά της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας μας», συμπλήρωσε, απευθυνόμενος στους νέους της χώρας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει