Εφιαλτική αποκάλυψη: «Ο παιδόφιλος με τη μάσκα» άρπαξε την μικρή Μαντλίν από το δωμάτιο

Απίστευτο θρίλερ με το κοριτσάκι που εξαφανίστηκε πριν 12 χρόνια - Νέα στοιχεία για την υπόθεση (Εικόνες-Βίντεο)

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν.

Η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε στις 3 Μαΐου 2007 από το ξενοδοχείο όπου έμενε με τους γονείς στο θέρετρο Πράια Ντα Λουζ της Πορτογαλίας. Δώδεκα χρόνια αργότερα, η Αστυνομία ακόμα δεν έχει καταφέρει να λύσει το μυστήριο της εξαφάνισης.

Ωστόσο, όλα αυτά τα χρόνια έχουν διατυπωθεί διάφορες θεωρίες συνωμοσίας, οι οποίες πήραν ακόμα μεγαλύτερη διάσταση εξαιτίας του ντοκιμαντέρ του Netflix για την εξαφάνιση του κοριτσιού.

Πάντως, με αφορμή την επέτειο της εξαφάνισης του κοριτσιού, οι γονείς της ανακοίνωσαν ότι όσο ζουν θα συνεχίσουν να ψάχνουν το παιδί τους.

Νωρίτερα σήμερα πορτογαλική εφημερίδα αποκάλυψε ότι οι Αρχές έχουν στα χέρια τους νέα στοιχεία για την υπόθεση.

Μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα, το site Expresso επανήλθε με νεότερες πληροφορίες που παρείχε η Scotland Yard στις πορτογαλικές Αρχές για έναν αλλοδαπό παιδόφιλο ο οποίος ήταν στην Πορτογαλία όταν εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν.

Τα στοιχεία του νέου υπόπτου που διερευνάται από τις αρχές για την απαγωγή της Μαντλίν ΜακΚαν πριν από 12 χρόνια έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές. Πρόκειται για έναν Γερμανό παιδόφιλο, ο οποίος μάλιστα έχει σκοτώσει τρία παιδιά.

Ο καταδικασθείς δολοφόνος Martin Nye, είναι 48 ετών και είναι ένα από τα δύο πρόσωπα “κλειδιά” για τις αρχές. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακριθεί σχετικά με την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Οι γονείς της Μαντλίν δεν έχουν λάβει κάποια επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία. Ο Nye καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση το 2012 για την απαγωγή και δολοφονία τριών παιδιών και την κακοποίηση πολλών περισσότερων παιδιών, όπως αναφέρει η εφημερίδα Sun.

Ο δολοφόνος ήταν γνωστός για την δράση του στην περιοχή όπου έκανε διακοπές η οικογένεια της Μαντλίν στην Πορτογαλία. Αρκετά από τα θύματά του τα βρήκε στην ευρύτερη περιοχή της Algarve. Όπως είχε αποκαλυφθεί σε ομάδες συνομιλίας στο διαδίκτυο χρησιμοποιούσε καμουφλάζ για να πηδάει από φράχτες σε παιδικές χαρές αλλά και σε θέρετρα.

Καταδικάστηκε για τις δολοφονίες του 13χρονου Stefan Jahr, το 1992, του 8χρονου Dennis Rostel, το 1995, και του 9χρονου Dennis Klein, το 2001.

Ο εκπρόσωπος της οικογένειας ΜακΚαν, Clarence Mitchell, δήλωσε “Μπορεί να είναι αυτός ο απαγωγέας, ταιριάζει στο προφίλ είναι γνωστός παιδόφιλος και είναι ξένης εθνικότητας. Φορούσε καμουφλάζ, είχε μαχαίρια και πηδούσε φράχτες και θάμνους για να αιφνιδιάσει τα θύματά του”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει