Είχε «φύλακα-άγγελο»! Γυναίκα απεγκλωβίστηκε αναίσθητη από το East River και σώθηκε

Σκηνές αγωνίας στο Astoria Park, όπου ένας «καλός Σαμαρείτης» βούτηξε στα κρύα νερά του East River και έσωσε από τον θάνατο μια γυναίκα, η οποία εντοπίστηκε να επιπλέει χωρίς τις αισθήσεις της.

Του ανταποκριτή μας στις ΗΠΑ, Δημήτρη Φιλιππίδη 

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 10:45 το πρωί. Σύμφωνα με μαρτυρία του 30χρονου Τίμοθυ Πετρόπουλου στη «New York Post», δυο περαστικοί εντόπισαν την ηλικιωμένη στο ποτάμι, αντιλαμβανόμενοι ότι κινδυνεύει η ζωή της Χωρίς δισταγμό, ένας εξ αυτών βούτηξε στο ποτάμι, προκειμένου να την βγάλει έξω.

Δεκάδες άτομα από το Αστόρια Παρκ είχαν ήδη συγκεντρωθεί και κατέγραφαν την σκηνή με τα κινητά τους, ενώ στο σημείο κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διασώστες, προκειμένου να συνδράμουν στις προσπάθειες του ευσυνείδητου άνδρα.

Όπως αναφέρει ο κ. Πετρόπουλος, αρχικά καλλιεργήθηκε η εντύπωση πως η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή, αφού έδινε την εντύπωση πως δεν ανέπνεε. Εκεί, έσπευσε και ο ίδιος, προκειμένου, ως ειδικά εκπαιδευμένος, να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Τελικώς η γυναίκα έγειρε στο πλευρό και άρχισε να βήχει, σκορπώντας την ανακούφιση στους παρευρισκόμενους.

Μέχρι αυτήν την στιγμή δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες υπό τις οποίες η γυναίκα βρέθηκε στο νερό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει