Στα όρια εμφυλίου η Βενεζουέλα – Γκουάιντο προς στρατό: Το έγκλημα δεν θα μείνει ατιμώρητο

251

«Δεν θα μείνουν ατιμώρητοι» ήταν το μήνυμα του αυτοανακηρυχθέντος προέδρου της Βενεζουέλας, Χουάν Γκουάιντο, που σχολίασε μέσω twitter τις συγκρούσεις πολιτών με στρατιωτικούς στο Kumarakapay της Βενεζουέλας, στα σύνορα με τη Βραζιλία, με αποτέλεσμα τον θάνατο δύο πολιτών και τον τραυματισμό 12 ατόμων.

Ο Χουάν Γκουάιντο μέσω twitter έκανε λόγο για «έγκλημα» που «δεν θα μείνει ατιμώρητο», ενώ κάλεσε τον αρχηγό του στρατού Jesus Mantilla Oliveros και τον διοικητή της επαρχίας, Alberto Mirtiliano Bermúdez είτε να συλλάβουν εκείνους που άνοιξαν πυρ και σκότωσαν τη γυναίκα ή θα είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι.

Παράλληλα, ο αυτοανακηρυχθείς πρόεδρος της Βραζιλίας έστειλε μήνυμα στον στρατό, ενόψει και της ανθρωπιστικής βοήθειας που αναμένεται να φτάσει στη Βενεζουέλα το Σάββατο, προερχόμενη από τις ΗΠΑ και χώρες που δεν στηρίζουν τον Νικολάς Μαδούρο.

«Προς όλους τους στρατιωτικούς. Έως αύριο θα πρέπει να αποφασίσετε πώς θέλετε να σας θυμούνται. Ξέρουμε ποιοι είναι με τον λαό, το έχουν κάνει πολύ ξεκάθαρο. Αύριο, μπορείτε να το αποδείξετε!», διεμήνυσε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...