Έχουν τρελαθεί οι Τούρκοι: Φοβούνται ρίψη gay bomb από τους Αμερικανούς!

Τι γράφουν τα τουρκικά ΜΜΕ

Ρεσιτάλ ομοφοβικότητας στην Τουρκία!

«Ψεκασμένοι” δεν υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα. Τώρα τελευταία το «ψέκασμα” ανθεί πάρα πολύ στην Τουρκία και επειδή ο αντιαμερικανισμός στην γείτονα έχει ξεπεράσει κάθε όριο, οι εχθροί που θα τους ψεκάσουν είναι πλέον οι Αμερικανοί.

Και επειδή η ανοησία δεν πάει στα βουνά, αλλά στα κεφάλια των φανατικών, υπάρχουν Τούρκοι και μάλιστα σοβαροί δημοσιογράφοι που υποστηρίζουν ότι οι Αμερικανοί θα ψεκάσουν τους Τούρκους και αυτοί θα γίνουν ομοφυλόφιλοι!!!

Ένας από τους πιο φιλοκυβερνητικούς δημοσιογράφους, είναι ο Μεχμέτ Μπαρλάς με καθημερινή στήλη στην εφημερίδα Σαμπάχ την οποία διευθύνει ο αδελφός του Μπεράτ Αλμπαϊράκ, δεξί χέρι του υπουργού Οικονομικών και γαμπρού του Ερντογάν. Στη στήλη της περασμένης Δευτέρας ο Μπαρλάς υποστήριξε ότι οι Αμερικάνοι στέλνουν εναντίον των εχθρών τους ειδικές βόμβες οι οποίες προκαλούν ομοφυλοφιλικές τάσεις μεταξύ των ανδρών.

Ο Μπαρλάς παρουσίασε ως γεγονός μια θεωρία συνωμοσίας σύμφωνα με την οποία οι ΗΠΑ διεξήγαγαν επιστημονικές έρευνες το 1944 για την παραγωγή βόμβας που θα προκαλούσε ομοφυλοφιλία μεταξύ των Ιαπώνων στρατιωτών κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.

Είπε ότι τα έγγραφα για αυτό το έργο έχουν ληφθεί από το Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια πριν από αρκετά χρόνια. «Όταν οι ΗΠΑ θεωρήσουν εχθρική μια χώρα και τη βάλουν στο στόχαστρο τους, στα σχέδια τους είναι να ρίξουν μια βόμβα που είτε θα αλλάξει τον σεξουαλικό προσανατολισμό του λαού αυτής της χώρας είτε θα σκοτώσει όλους τους ανθρώπους της χώρας», έγραψε ο Μπαρλάς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει