«Παιδόφιλος» ο ήρωας δύτης στην Ταϊλάνδη – «Να βάλει το υποβρύχιο εκεί που ξέρει»

Ξέσπασμα Έλον Μασκ μετά το φιάσκο! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο Έλον Μασκ εξαπέλυσε απίστευτη επίθεση στον Βρετανό δύτη Vernon Unsworth που ηγήθηκε της επιχείρησης διάσωσης των 12 παιδιών στην Ταϊλάνδη.

Ο Βρετανός δύτης Vernon Unsworth είχε νωρίτερα πει ότι μπορεί ο Έλον Μασκ να βάλει το υποβρύχιό του εκεί που ξέρει. Τον κατηγόρησε μάλιστα για κόλπο δημόσιων σχέσεων.

 

Από την πλευρά του ο Έλον Μασκ χαρακτήρισε παιδόφιλο τον Βρετανό δύτη σε μια απίστευτη προσωπική επίθεση. Ανέφερε μάλιστα πως η απόφαση του Βρετανού να αρνηθεί τη βοήθειά του με το ειδικό υποβρύχιο που έστειλε είναι ύποπτη.

Αμφιβάλλει μάλιστα για το κατά πόσο συμμετείχε ακόμα και στη διάσωση των 12 παιδιών και του προπονητή από το σπήλαιο στην Ταϊλάνδη.

Ανένδοτος ο Έλον Μασκ

«Ποτέ δεν τον είδαμε στο σπήλαιο» έγραψε στο Twitter ο Έλον Μασκ, αμφισβητώντας τη συμβολή του Βρετανού δύτη στην επιχείρηση διάσωσης. Ήταν εκείνος που απέρριψε το σχέδιο του Έλον Μασκ με την κατασκευή μικροσκοπικού υποβρυχίου.

Η πρότασή του είχε απορριφθεί από τον 63χρονο δύτη με τον ισχυρισμό πως ο Έλον Μασκ κάνει κόλπα για δημόσιες σχέσεις. Όταν κάποιος χρήστης αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς του Έλον Μασκ, εκείνος αρκέστηκε να βάλει στοίχημα ένα υπογεγραμμένο δολάριο πως είναι αλήθεια.

«Απλά δεν είχε καμία απολύτως ευκαιρία να εργαστεί. Δεν είχε καν αντίληψη του πώς ήταν το πέρασμα στο σπήλαιο» είχε δηλώσει στο CNN ο Βρετανός δυτης. «Το υποβρύχιο ήταν άκαμπτο και δεν θα μπορούσε να περάσει από γωνίες και στενά εμπόδια».

Ο Έλον Μασκ χλευάστηκε στο διαδίκτυο αφού τα 12 αγόρια και ο προπονητής τους διασώθηκαν από το σπήλαιο χωρίς τη βοήθεια του υποβρυχίου του.

Επέπληξε τους επικριτές του και υποστήριξε ότι η ομάδα δυτών ήταν εκείνη που τον ενθάρρυνε να συνεχίσει τη δουλειά. Ανέβασε μάλιστα ένα screenshot ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον Richard Stanton στο οποίο του ζητούσε να συνεχίσει την παραγωγή του υποβρυχίου.

Πηγή: dailymail.co.uk

Μπορεί επίσης να σας αρέσει