Το «ξήλωμα» του Τίλερσον: Μετά την αιφνιδιαστική απόλυσή του εξαφανίστηκε και από…

Ο Ρεξ Τίλερσον εξαφανίστηκε κυριολεκτικά από την ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου των Εξωτερικών των ΗΠΑ (www.stete.gov) καθώς η αιφνιδιαστική απόλυσή του -μέσω Twitter- ισχύει κι επίσημα μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, μετέδωσε το ABC News.

Η ηλεκτρονική παραπομπή “ Υπουργός Εξωτερικών Τίλερσον” που βρισκόταν στην κεφαλή της ηλεκτρονικής σελίδας εξαφανίστηκε κι αντικαταστάθηκε με τον πιο γενικό τίτλο “ Υπουργός των Εξωτερικών.” Η αντικατάσταση έγινε το βράδυ του Σαββάτου.

Εάν κάποιος κάνει κλικ στον νέο ηλεκτρονικό σύνδεσμο, τότε ενημερώνεται ότι ο υφυπουργός Εξωτερικών Τζον Σάλιβαν “ ασκεί τα καθήκοντα του υπηρεσιακού ΥΠΕΞ, από την 1η Απριλίου του 2018”. Παράλληλα, υπάρχει φωτογραφία του Σάλιβαν να υπογράφει τα έγγραφα του διορισμού του στη θέση του υφυπουργού (Ιούνιος 2017).

Ωστόσο, δεν υπάρχει κάποια εξήγηση για την αλλαγή που έγινε στην ηγεσία του υπουργείου.

Επιπρόσθετα, οι ηλεκτρονικοί σύνδεσμοι που οδηγούσαν στις ομιλίες του Τίλερσον, στα ταξίδια του, αλλά και σε άλλα γεγονότα κατά τη διάρκεια της θητείας του στην ηγεσία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ οδηγούν σήμερα σε δραστηριότητες του Σάλιβαν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει