Αποκάλυψη Ομπάμα: «Ήμουν άχρηστος! Δεν μπορούσα να…»

Ως ο πρώτος καλεσμένος της νέας σειράς του Ντέιβιντ Λέτερμαν, «My Next Guest Needs No Introduction», ο Μπαράκ Ομπάμα είπε ότι, όπως και οι περισσότεροι, αντιμετωπίζει κάποια προβληματάκια όταν πρόκειται να συναρμολογήσει μόνος του έπιπλα.

Σύμφωνα με τον Ομπάμα όταν αυτός και η υπόλοιπη οικογένεια βοήθησαν τη Μάλια να μετακομίσει στο νέο της κοιτώνα λόγω των σπουδών της στο Χάρβαρντ, ήταν πολύ συναισθηματικά φορτισμένος με την μετακόμιση αυτή κι έτσι η Μάλια του πρότεινε να τη βοηθήσει να συναρμολογήσει ένα φωτιστικό που είχε πάρει για το γραφείο της.

Ενώ η λάμπα αρχικά φαινόταν εύκολο να συναρμολογηθεί, ο Ομπάμα αντιμετώπισε διάφορα θεματάκια.

«Βασικά, ήμουν άχρηστος. Όλοι με είδαν να κλαίω τις τρεις εβδομάδες πριν τη μετακόμιση, οπότε η Μάλια μου είπε: ‘Μπαμπά, ξέρεις, έχω αυτή τη λάμπα σε αυτό το κουτί, μπορείς να τη συναρμολογήσεις;’ Και της είπα: ‘Φυσικά’. Κανονικά θα έπρεπε να την είχα φτιάξει μέσα σε 5 λεπτά. Αποτελούνταν από 4 μόνο μέρη κι εγώ ασχολούμουν με αυτό για πάνω από μισή ώρα, και εν τω μεταξύ, η Μισέλ είχε τελειώσει το τρίψιμο και είχε οργανώσει τις ντουλάπες κι εγώ ήμουν αρκετά αξιολύπητος».

Επίσης, ο Ομπάμα σημείωσε πως η στιγμή που άφησε την Μάλια στο πανεπιστήμιο ήταν σαν «χειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς», αποκάλυψε επίσης πως είναι πιο εύκολο χάρη στην τεχνολογία και πως οι δυο τους στέλνουν μηνύματα ο ένας στον άλλον καθημερινά, με την Μάλια να τον ρωτά τι κάνει και να του στέλνει πολλά emojis με καρδιές.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γιώργος Τράγκας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM 90,1
Από 9 Σεπτεμβρίου, 7 – 10 το πρωί