Αχόρταγο ζευγάρι συνευρέθηκε έξω από αστυνομικό τμήμα – «Είμαι ξαναμμένος – Μου δίνεται εδώ και τώρα»

2.751

Δεν επιδίωξαν να βρούνε κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείου για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους και έτσι κατέληξαν ο ένας στο κελί και η άλλη στο νοσοκομείο.

Ο λόγος για ένα ασυγκράτητο ζευγάρι που μέθυσε τόσο πολύ με αποτέλεσμα να κάνει έρωτα έξω από αστυνομικό τμήμα στην Φλόριντα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post, ο Gary Hill και η Crystal Frances βρέθηκαν από αστυνομικούς του τμήματος στο Key West να κάνουν σεξ στον δρόμο, και μάλιστα ακριβώς έξω από το αστυνομικό τμήμα.

«Είμαι ξαναμμένος» είπε ο 46χρονος στους αστυνομικούς για να δικαιολογηθεί. «Μου δίνεται εδώ και τώρα» πρόσθεσε για την παρτενέρ του.

Ο αστυνομικός που τους έπιασε στα «πράσα» περιέγραψε πώς βρήκε τον Hill με τα παντελόνια κατεβασμένα στους αστραγάλους και την παρτενέρ του χωρίς ρούχα ή εσώρουχα στο κάτω μέρος του σώματος, και με ένα μισοάδειο μπουκάλι βότκα δίπλα τους.

«Τους ρώτησα τι κάνουν, ο Hill απάντησε πως ήταν της στιγμής», όπως έγραψε ο αστυνομικός στην αναφορά του. Ο 46χρονος συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για προσβολή δημοσίας αιδούς και σεξουαλική πράξη σε κοινή θέα.

Η Frances ήταν τόσο μεθυσμένη που η αστυνομία τη μετέφερε στο νοσοκομείο και σχεδιάζει να εκδώσει ένταλμα σύλληψης όταν θα είναι σε κατάσταση που θα μπορεί να απαντήσει σε ερωτήσεις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.