Έμεινε στο 0-0 και βυθίστηκε ακόμη περισσότερο η Παναχαϊκή

panaxaikhhh

 

Ισοπαλία 0-0 στη Ναύπακτο για την τυπικά γηπεδούχο Παναχαϊκή, στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής για την Football League απέναντι στα Χανιά. «Χρυσός» ο βαθμός για τους Κρητικούς. Μπορεί η Παναχαϊκή να ήθελε το τρίποντο απέναντι στα Χανιά στην εξ’ αναβολής αναμέτρησης της 24ης αγωνιστικής αλλά μάλλον ευχαριστημένη θα πρέπει να είναι με το βαθμό της ισοπαλίας.

Οι Κρητικοί ήταν εκείνοι που είχαν τις ευκαιρίες για να πάρουν το παιχνίδι. Ο Γκέσιος στο 7’ και ο Μασάδο στο 38΄ δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτικές θέσεις.

Οι «κοκκινόμαυροι» που είχαν τη συμπαράσταση περίπου 100 οπαδών τους που ταξίδεψαν μέχρι τη Ναύπακτο δεν έδειξαν σε κανένα σημείο του αγώνα ότι μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από την ισοπαλία. Αντίθετα είδαν στο β’ ημίχρονο τον Α.Ο Χανίων να χάνει επιπλέον ευκαιρίες με τους Γκέσιο και Δεινόπαπα να χάνουν από τον τερματοφύλακα Στρέζο.

Έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, με τους Κρητικούς να παίρνουν βαθμό που ίσως αποδειχτεί χρυσάφι καθώς αναμένουν και την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για τη μη διεξαγωγή του αγώνα με την Κέρκυρα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει