ΠΑΟΚ: «Να γίνει το πρωτάθλημα με ξένους διαιτητές»

paok-fca1

Τρεις προτάσεις καταθέτει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με έγγραφό της στη Σούπερ Λίγκα, έπειτα από την απόφαση της ΕΠΟ να μην ορίσει διαιτητές για το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Αυτές είναι οι εξής:
1. Κλήση του Χιου Ντάλας, που πληρώνεται από τη Λίγκα για να έχει ρόλο αρχιδιαιτητή, να εξηγήσει γιατί παραιτήθηκε από την ευθύνη ορισμού των διαιτητών και να συζητηθεί αν πλέον μπορεί να συνεχιστεί μ΄αυτούς τους όρους η συνεργασία.
2. Προσωρινή κλήση ξένων διαιτητών, αν επιμένει η ΚΕΔ με εντολή Σαρρή να μην ορίζει Έλληνες για τους αγώνες του πρωταθλήματος.
3. Να γίνει αίτημα στον Υπουργό Δικαιοσύνης προκειμένου να προχωρήσουν με την διαδικασία του «κατεπείγοντος» όλες οι ανοικτές δικαστικές έρευνες ή υποθέσεις που εκκρεμούν και αφορούν το ποδόσφαιρο.
Επιπλέον, ο ΠΑΟΚ καυτηριάζει την πρόθεση παραίτησης του Αγραφιώτη σε έκτακτο Δ.Σ. της Λίγκας της Δευτέρας, που ακόμη δεν έχει οριστεί επίσημα. Αξίζει, τέλος, να επισημανθεί ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διευκρινίζει πως δεν έχει ασχοληθεί και δεν έχει προκρίνει ΚΑΝΕΝΑ πρόσωπο σχετικά με τη θέση του Προέδρου της ΕΠΟ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει