«Όσοι θέλετε να φύγετε, φύγετε»! Ο Μελισσανίδης προανήγγειλε μεγάλες αλλαγές στην ΑΕΚ

Αποφασισμένος να μην αφήσει την ΑΕΚ στην τύχη της εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Μετά από περίπου δύο μέρες απόλυτης σιωπής, ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» έδειξε τις διαθέσεις του για την επόμενη μέρα της ομάδας. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήγε στα Σπάτα και μίλησε στην ομάδα, αλλά και με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, προαναγγέλλοντας ριζικές αλλαγές.

«Πρώτα από όλα, να ξεκαθαρίσουμε πως εγώ είμαι ο πρώτος υπεύθυνος για την πορεία της ομάδας. Είμαι απογοητευμένος από την απώλεια του τίτλου, αλλά είμαι αποφασισμένος να κάνω το καλύτερο για την ομάδα, προκειμένου να επιστρέψουμε στις επιτυχίες», είπε σε ήρεμο ύφος, αλλά με αποφασιστικότητα στα μέλη της ομάδας.

«Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι δεν προσπαθήσατε στον τελικό Κυπέλλου ή ότι ήσασταν αδιάφοροι. Ίσως όμως να μην μπορείτε παραπάνω. Γι’ αυτό θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στην ομάδα. Αυτό που θα πω θα ακουστεί κάπως σκληρό. Όσοι θέλετε να φύγετε είστε ελεύθεροι να το κάνετε φέρνοντας πρόταση στην ομάδα. Όσοι δεν φέρετε πρόταση, από αυτούς που είναι προς παραχώρηση, τότε θα μείνουν και θα προπονούνται μόνοι τους», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο «τίγρης».

Στη συνέχεια πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπου αναμένεται να μείνει ως αργά κάνοντας διαδοχικές επαφές με τους συνεργάτες του, ενώ εκτιμάται πως μέχρι αύριο θα έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει