Ανατροπή: Ο Ολυμπιακός κερδίζει με 3-0 το ντέρμπι με τον ΠΑΟ!

Βγήκε το απόγευμα της Τετάρτης η έφεση που είχε καταθέσει ο Ολυμπιακός για την πρωτόδικη απόφαση που ήθελε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να συνεχίζεται από το 69′ λεπτό και η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ ανέτρεψε τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα αποφάσισε να μην συνεχιστεί τελικά η αναμέτρηση αλλά να πάρει το ματς στα χαρτιά ο Ολυμπιακός με 3-0 και τους τρεις βαθμούς της νίκης φτάνοντας έτσι τους 69, πέντε πίσω από τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός κρίνεται υπαίτιος για τη διακοπή του παιχνιδιού και η Εφέσεων του αφαιρεί άλλους 2 βαθμούς. Μαζί με το -3 που είχε τιμωρηθεί λόγω των επεισοδίων, η συνολική αφαίρεση βαθμών αθροίζεται στους 5, που θα εκπέσουν από το φετινό βαθμολογικό πίνακα. Οι πράσινοι θα φτάσουν έτσι στους 33 πόντους και στη δέκατη θέση της βαθμολογίας, στο +5 δηλαδή από τον ΟΦΗ που είναι στην 13η θέση.

Από το Τριφύλλι ενημέρωσαν ότι δεν θα εφεσιβάλουν την απόφαση σε τρίτο βαθμό, στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Επιπλέον, ο Παναθηναϊκός έχει εκτίσει ποινή κεκλεισμένων των θυρών με τον Άρη και τον ΟΦΗ, ενώ πλήρωσε πρόστιμο 94.500 ευρώ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει