«Τρελοκομείο» Ολυμπιακός: Διώχνει τον πιο φορμαρισμένο παίκτη, Ουέμπερ!

Ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν έχει να αντιμετωπίσει δεκάδες προβλήματα, τα οποία εν πολλοίς επηρέασαν και την αγωνιστική του εικόνα. Μέσα σε όλα αυτά, τις τελευταίες μέρες προστέθηκε ένα ακόμη -και μάλιστα από έναν εκ των καλύτερων παικτών του.

Ο Μπριάντε Ουέμπερ έχει υποπέσει σε μαζεμένα πειθαρχικά παραπτώματα, τα οποία αντιλήφθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ και η διοίκηση. Αρχικά θέλησαν να λήξει με κάποιες απλές συζητήσεις, αλλά ο Αμερικανός έβγαλε και κάποια ψυχολογικά προβλήματα στην πορεία, αφού παραπονιέται συνέχεια για το πόσο του λείπει το σπίτι του και η οικογένειά του, σε βαθμό να βάζει ακόμη και τα κλάματα στα αποδυτήρια.

Στον Ολυμπιακό έκαναν αρκετές φορές τα… στραβά μάτια, αλλά ο Ουέμπερ, παρά τα όσα συζητήθηκαν μεταξύ τους, υπέπεσε και σε άλλο παράπτωμα και όλα δείχνουν πως θα ολοκληρωθεί πρόωρα η συνεργασία τους.

Διοικούντες και παίκτης θεωρούν πως δεν ωφελεί κανέναν να συνεχιστεί η συνεργασία τους και μένει να συμφωνήσουν στο ποσό της αποδέσμευσης, αλλά δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Οι αριθμοί του Ουέμπερ

Ο Μπριάντε Ουέμπερ σε 8 συμμετοχές στην Euroleague είχε μέσο όρο 11,6 πόντους, 4,6 ριμπάουντ, 2,6 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2,8 λάθη, ενώ στην Basket League έπαιξε σε 5 αγώνες με μ.ο. 12,6π., 6 ριμπ., 4ασ., 1,6κλ., 2,8λ. σε μια πολύ κακή χρονιά για τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο παίκτης συμπλήρωσε δύο μήνες στον Ολυμπιακό, έχοντας πληρωθεί τον πρώτο μήνα και θα πληρωθεί και τον δεύτερο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει