Μπλατ: «Είναι ζήτημα δικαιοσύνης και ηθικής»

Νέα θέση για όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό, μετά την αποχώρηση από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, πήρε ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Πριν την αναχώρηση της ομάδας για το ματς με την Εφές, ο τεχνικός του Ολυμπιακού χαρακτήρισε ζήτημα δικαιοσύνης την αποχώρηση των ερυθρόλευκων από τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι ζήτημα δικαιοσύνης και ηθικής. Όταν φτάνεις στην απόγνωση χρειάζεται να κάνεις κινήσεις απόγνωσης για να το αντιμετωπίσεις. Είμαι 100% με τη διοίκηση».

Όσο για το ματς με τον τουρκικό σύλλογο, ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός, λόγω της διακοπής, είχε μια καταπληκτική εβδομάδα προπονήσεων. Δούλεψε με πολύ μεγάλη συγκέντρωση. Τα αφήσαμε όλα πίσω. Καθαρίσαμε το μυαλό μας.. Είμαστε πολύ σταθεροί στην απόδοσή μας για να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στην Εφές, που το χρειαζόμαστε. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερη άμυνα. Να πιέσουμε πάνω στην μπάλα καλύτερα, να σουτάρουμε καλύτερα γιατί και αυτοί σουτάρουν καλά. Αν υπάρχει ένα στοιχείο που θέλω να δω άμεσα να βελτιώνεται, είναι η άμυνα. Να θυμηθούμε πώς ήμασταν πριν έναν μήνα, γιατί τότε παίζαμε πραγματικά πολύ καλή άμυνα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει