Πόλεμο μέχρι εσχάτων κήρυξαν οι Αγγελόπουλοι! Σκληρή ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αποχώρησε στο ημίχρονο από τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, αλλά στον Πειραιά είναι αποφασισμένοι να κάνουν και άλλες κινήσεις. Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ με ανακοίνωσή της τονίζει πως η ομάδα της θα αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό σε εγχώριες διοργανώσεις μόνο αν σφυρίζουν ξένοι διεθνείς διαιτητές!

Παράλληλα, ενημέρωσε πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι πλέον «persona non grata» στο ΣΕΦ, αλλά και πως δεν θα συμμετάσχει σε οιονδήποτε παιχνίδι της σφυρίξουν οι κ.κ. Αναστόπουλος, Μάνος και Παναγιώτου. Τέλος, η ΚΑΕ Ολυμπιακός κάλεσε «τις αρμόδιες Αρχές να διερευνήσουν ενδελεχώς τα αίτια «κατάρρευσης» της στοιχηματικής απόδοσης που προβλεπόταν σε περίπτωση νίκης του Παναθηναϊκού κατά τον χθεσινό αγώνα και η οποία επήλθε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ακριβώς μετά την ανακοίνωση των ορισθέντων διαιτητών από την Κ.Ε.Δ.».

Η ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ αναφέρει:

«Κατόπιν των γεγονότων που διαδραματίστηκαν στο πλαίσιο του χθεσινού (13/02) αγώνα, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός γνωστοποιεί τα ακόλουθα:

• Δηλώνουμε ότι, από εδώ και στο εξής, η ομάδα μας δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε οιονδήποτε αγώνα των εγχώριων διοργανώσεων εναντίον του Παναθηναϊκού, χωρίς την παρουσία αποκλειστικά ξένων διεθνών διαιτητών.

• Δηλώνουμε ότι, από εδώ και στο εξής, η ομάδα μας δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε οιονδήποτε αγώνα των εγχώριων διοργανώσεων εναντίον έτερων αντιπάλων και στον οποίο είτε θα έχει οριστεί είτε θα έχει κληρωθεί οιοσδήποτε από τους διαιτητές του χθεσινού αγώνα κ.κ. Αναστόπουλο, Μάνο και Παναγιώτου.

• Καλούμε τις αρμόδιες Αρχές να διερευνήσουν ενδελεχώς τα αίτια «κατάρρευσης» της στοιχηματικής απόδοσης που προβλεπόταν σε περίπτωση νίκης του Παναθηναϊκού κατά τον χθεσινό αγώνα και η οποία επήλθε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ακριβώς μετά την ανακοίνωση των ορισθέντων διαιτητών από την Κ.Ε.Δ.

• Δηλώνουμε ότι, από εδώ και στο εξής, δεν θα επιτραπεί η είσοδος του Δ. Γιαννακόπουλου στο Σ.Ε.Φ., με οιαδήποτε ιδιότητα και εάν ο τελευταίος επιχειρήσει να προσέλθει.

Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός ΣΦΠ».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει