Καταγγελίες από τον Ολυμπιακό για τα όσα βίωσε στην Τούμπα! (VIDEO)

Ο Ολυμπιακός έχασε από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ωστόσο η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν θα αφήσει έτσι την αντιμετώπιση που βίωσε στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Στην ομάδα του Πειραιά είναι εξοργισμένοι από όσα έζησαν από τον ΠΑΟΚ και τους ανθρώπους της ελληνικής Αστυνομίας και έχουν ήδη προχωρήσει σε καταγγελίες και μηνύσεις.

Από τον πειραϊκό σύλλογο τονίστηκε ότι δεν εμποδίστηκε μόνο η διέλευση του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά εμποδίστηκε και η αποστολή, έχοντας πρόβλημα στο να μπει στα αποδυτήρια και υπήρξε θέμα και με την αστυνομία και με οπαδούς έξω από τα αποδυτήρια και με σεκιούριτι.

Επίσης αναφέρθηκε πως οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και ο γιατρός της ομάδας εξυβρίστηκαν και προπηλακίστηκαν απο αγνώστους που είχαν μπει στον χώρο. Θυμίζουμε επίσης την αναφορά για μπουκάλια και αντικείμενα στο πούλμαν του Ολυμπιακού αλλά και την καταγγελία για επίθεση στον Φρανσουά Μοντέστο.

Στην ΠΑΕ Ολυμπιακός επίσης θεωρούν πως παραβιάστηκαν όλοι οι κανονισμοί και ότι στον χώρο υπήρχαν οπαδοί μη διαπιστευμένοι αλλά και οι σεκιούριτι δεν φορούσαν γιλέκα σεκιούριτι αλλά μαύρα μπουφάν χωρίς διακριτικά και προπηλάκιζαν τους Πειραιώτες. Από τον Ολυμπιακό έχουν σοβαρά παράπονα και από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την ελληνική Αστυνομία και θεωρούν υπεύθυνο τον Μάκη Γκαγκάτση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει