Κι άλλο μετάλλιο για την Ελλάδα: Χάλκινος ο Τσιάμης σε μια μεγάλη εμφάνιση στο Βερολίνο

Τον τέταρτο συνεχόμενο ευρωπαϊκό τίτλο του, κατέκτησε ο Λευτέρης Πετρούνιας

303

Την τρίτη θέση του τριπλούν κατέκτησε ο Δημήτρης Τσιάμης σε μία μεγάλη εμφάνιση κατά την τελευταία ημέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου στο Βερολίνο.

Ο Δημήτρης Τσιάμης, μετά τον Λευτέρη Πετρούνια που κατέκτησε το χρυσό, χάρισε στην Ελλάδα άλλη μια μεγάλη στιγμή στην ιστορία της στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στίβου.

Μας έκανε υπερήφανους! Χρυσό και πάλι ο Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης

Με 16,78μ. ο Ελληνας πρωταθλήτής κατέκτησε το χάλκινο πανηγυρίζοντας το πρώτο μετάλλιο της καρριέρας του σε μεγάλη διοργάνωση.
Το μεγάλο άλμα ήρθε στην τρίτη προσπάθειά του κι ενώ είχε δύο άκυρες και άλλες τρεις έγκυρες που μετρήθηκαν σε 16,55μ, 16,48μ, και 16,13μ.

Εκτός μεταλλίων βρέθηκε ο Κώστας Φιλιππίδης, ο οποίος έφτασε στην έκτη θέση του επί κοντώ, αφού υπερέβη τα 5.75 μέτρα σημειώνοντας την καλύτερη φετινή του επίδοση (5.71 μέτρα).

Όμως, στη συνέχεια είχε τρία αποτυχημένα άλματα για τα 5.80 και δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο. Πρώτος αναδείχτηκε ο Ρώσος Τιμούρ Μοργκούνοβ με 5.85, δεύτερος ο Σουηδός Αρμάντ Ντουμπλάντις και τρίτος ο Γάλλος Ρενόντ Λαβιλενί καταγράφοντας την ίδια επίδοση στα άλματά τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...