«Χείμαρρος» ο Καραπαπάς για τον ορισμό ξένου διαιτητή στον τελικό Κυπέλλου! (ΕΙΚΟΝΑ)

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός τοποθετήθηκε για τον ορισμό ξένου διαιτητή στον τελικό του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Κώστα Καραπαπά μέσω Facebook:

«Το Πρωτάθλημα «εξυγιάνθηκε», «εξομαλύνθηκε» και… όλα καλά αφού το έχασε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Ένα Πρωτάθλημα στο οποίο ακόμα και ο ΚΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αν έπαιρνε ότι έλεγαν οι κανονισμοί μέσα στο γήπεδο θα το κατακτούσε (όπως σωστά δήλωσε ο Σίλβιο Προτό) με δέκα βαθμούς διαφορά.

Ένα Πρωτάθλημα στο οποίο τα ντέρμπι κρίθηκαν με σκανδαλώδη σφυρίγματα εναντίον μας και σκανδαλώδη εύνοια υπέρ των άλλων διεκδικητών.

Φωνάζαμε για τους διαιτητές, κάναμε λόγο για ξένους διαιτητές και κώφευαν.

Φωνάζαμε για το ΣΤΗΣΙΜΟ εναντίον μας και όλοι κώφευαν.

Ο «δικός τους» Γραμμένος, ο Περέιρα, η «δική τους» ΚΕΔ, ο Βασιλειάδης που πανηγυρίζει με την ΑΕΚ το Κύπελλο Ευρωπαϊκών Βραχονησίδων μπάσκετ, που κατέκτησε, αλλά στους ευρωπαϊκούς τελικούς του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δεν εμφανίζεται. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ κώφευαν. Και τώρα ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ σε ένα ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΤΡΙΠΤΙΖ μας δικαιώνουν ορίζοντας ξένο διαιτητή στον τελικό Κυπέλλου.

Ευχαριστούμε πραγματικά που καταφέρατε να αποδείξετε με μια κίνηση πόσο δίκιο είχαμε για το πιο βρώμικο Πρωτάθλημα όλων των εποχών.

ΥΓ.: Γιατί δεν παίρνουν τον Κοντονή που έχει εμπειρία σε ορισμούς διαιτητών σε τελικούς να τους πει μια γνώμη;

ΥΓ.2: Διμοιρία των ΜΑΤ ανάμεσα σε δημοσιογράφους ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έ; Κατά τα άλλα φταίω εγώ και το «κακό» Καραισκάκη…».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει