«ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ»! Απίστευτος διάλογος Καραπαπά-Γκαγκάτση

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση, στο διοικητικό συμβούλιο της Super League

Ο Καραπαπάς ανέφερε προς τον Γκαγκάτση, σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος ο διευθυντής ενημέρωσης της ΠΑΕ Ολυμπιακός στους δημοσιογράφους: «Εδώ κάνεις τον κυριλέ με τον μπαμπά σου μαζί, αλλά στην Τούμπα απειλούσες τσουτσέκι και έλεγες ότι θα μας σπάσετε το πούλμαν αν φύγουμε. Πες τα εδώ να γραφτούν για να ξέρουν ποιος είσαι. Τσουτσέκι. Και αν δεν τα πεις και δεν τα παραδεχθείς, θα σε ξεβρακώσω εδώ μπροστά σε όλους, λαθρεμποράκι»

Ο Γκαγκάτσης τον ρώτησε: «Εσύ με ποιο δικαίωμα είσαι εδώ;» και σύμφωνα με την πλευρά του ΠΑΟΚ αποκάλεσε «έμπορα» τον διευθυντή επικοινωνίας του Ολυμπιακού.

«Έρχομαι. Πάμε ρε σαπιοκοιλιά, έμπορε! Τα λέω κι εδώ και παντού. Ήρθατε, κάνατε θέατρο με τον προπονητή σας, για να πάρετε το παιχνίδι στα χαρτιά, ξεφτίλες. Έχετε καταστρέψει το ποδόσφαιρο» απάντησε ο Γκαγκάτσης σύμφωνα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ακολούθησε ένταση και στη μέση μπήκαν οι κ.κ. Σπανός – Πιαλόγλου και όλο το συμβούλιο, για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει