ΑΕΚ: Έπεσε η πρώτη «πλάκα» για την «Αγιά Σοφιά» (ΕΙΚΟΝΕΣ+VIDEO)

Μια πολύ σημαντική ημέρα ήταν η σημερινή για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο και φωτογραφίες από τα πρώτα μπετά και την πρώτη «πλάκα» στην «Αγιά Σοφιά», κάτι που δείχνει πως η ανέγερση του νέου γηπέδου των «κιτρινόμαυρων» συνεχίζεται με ταχύτατους ρυθμούς.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια βρέθηκε και ο Δημήτρης Μελλισανίδης σε μια συμβολική κίνηση, αλλά και για να τσεκάρει από κοντά την πορεία των έργων, μιλώντας με τους υπευθύνους του έργου.

Για περίπου μισή ώρα του έδειξαν από κοντά πώς προχωρά η ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ και στη συνέχεια ενημερώθηκε από τους ανθρώπους της «Δικέφαλος» και της κατασκευαστικής εταιρίας, Ερμώνασσα ΑΕ, για όλες τις λεπτομέρειες.

Πιο συγκεκριμένα, ρώτησε για το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί, για τα επόμενα βήματα που θα ακολουθηθούν, αλλά και για τεχνικές λεπτομέρειες που αφορούν την κατασκευή της «Αγιά Σοφιά». Σε εκείνο το σημείο, ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης θέλησε να δώσει το στίγμα του για την… επόμενη μέρα, αλλά και την προσμονή όλων στην ΑΕΚ για το… όνειρό τους.

«Πάμε όσο πιο γρήγορα γίνεται», η ατάκα του προς τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει το έργο! Από ‘κει και πέρα, σήμερα τα συνεργεία δούλεψαν με προβολείς από τους γερανούς μέχρι το βράδυ, κάτι που θα γίνει σε όλες τις πλάκες του έργου, όπως ακριβώς απαιτείται μετά το πέσιμο όλου του τσιμέντου. Ουσιαστικά, αυτή είναι η πλάκα μιας πλευράς των υπόγειων γκαράζ, στο πρώτο δάπεδο του γηπέδου.

Τέλος, πριν πέσει το τσιμέντο για την πρώτη «πλάκα», στις κολόνες του νέου γηπέδου τοποθετήθηκε αγιασμός από την Ιερά Μονή της Παναγίας Σουμελά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει