Οι απαιτήσεις των δανειστών και οι τέσσερις σωματοφύλακες της ΝΔ

156

Η συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης συνεχίζεται και ο πρώτος αρχηγός που αρνήθηκε ψήφο εμπιστοσύνης είναι ο… Βασίλης Λεβέντης.

Εντελώς λεβέντικα είπε ότι δεν πρόκειται να δώσει ψήφο, εξαιτίας του κ. Καμμένου. Προφανώς όλα τα άλλα τα βρήκε καλά. Η παρουσία του κ. Καμμένου τον αποτρέπει από το να δώσει ψήφο. Εδώ κάπου φαίνεται χωρίς να είναι βέβαιο ότι όλοι θα ήθελαν να έχουν τη θέση του Καμμένου σε μια κυβέρνηση Τσίπρα. 

Οι τέσσερις σωματοφύλακες της ΝΔ

Οι 4, ο Νταρτανιάν, ο Άθως, ο Πόθος και ο Άραμις σκέφτονται όλα τα διαβολικά σχέδια που μπορεί να κάνει ο Ρισελιέ εναντίον τους δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη της ΝΔ να πληρώσουν ένα 2ευρω αλλά για να μην χωθούν παράξενοι και περίεργοι στις κάλπες σταλμένοι από το ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή για τους καινούργιους να βάλουν ένα εισιτήριο 20 ευρώ, προκειμένου να πάνε μόνο γνήσιοι νεοδημοκράτες και να μην παρεισφρήσουν διάφορες «… φάλες», προβοκάτορες και άλλοι που θέλουν να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα».

Ωστόσο ακόμα δεν έχουν συμφωνήσει στην ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών. «Όλοι έχουν ένα φόβο, για την ακρίβεια δύο φόβους. Ο πρώτος είναι ότι μετά την εκλογική διαδικασία στη βάση, οι τρεις από τους τέσσερις θα περάσουν από απορροφητήρα mitsubishi απευθείας στην πολιτική λήθη. Ο δεύτερος και βασικός είναι ότι δεν αποκλείεται η εκλογική βάση της ΝΔ να ξεφύγει από εντολές, οδηγίες, παραμάγαζα και ίντριγκες και να ψηφίσει ας πούμε Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος υπόσχεται συναρπαστικές ημέρες. Και επειδή οι οπαδοί της ΝΔ έχουν ήδη χάσει πολλά και έχουν ήδη ζήσει συναρπαστικές ημέρες στο πορτοφόλι τους και επειδή 200.000 από αυτούς σίγουρα δεν πήγαν να ψηφίσουν στις τελευταίες εκλογές, να πάνε τώρα και να βγάλουν τον Άδωνη ή αν όχι τον Άδωνη, τον μη αναμενόμενο.

Οι απαιτήσεις των δανειστών για το ασφαλιστικό

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, οι εταίροι ζητούν σκληρές παρεμβάσεις στο ασφαλιστικό. Οι δανειστές ζητούν τα 35 χρόνια δουλειάς για σύνταξη να γίνουν 40. Ήδη καταρτίζεται και έρχεται όπως σωστά μου είχε προαναγγείλει ο Τσίπρας σε συνέντευξη που μου είχε δώσει το 2012, ο περιουσιακός φόρος. Οι πολίτες δεν έχουν φοροδοτική ικανότητα και συμπλέκονται αδίκως με τους εφοριακούς, οι οποίοι ήδη βγαίνουν στα κανάλια και λένε ότι φυσικά δεν ευθύνονται αυτοί για τις προκαλούμενες αντιδράσεις των πολιτών, εξαιτίας της φοροεισπρακτικής καταιγίδας.

Το νομοσχέδιο για τους τηλεοπτικούς σταθμούς

Στο μεταξύ, αμέσως μετά τις προγραμματικές θα έρθει στη βουλή το νομοσχέδιο για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός επικρατείας, ο Νίκος Παππάς. Ο υπουργός είπε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ότι πρέπει να βεβαιωθούμε ότι οι όροι δανειοδότησης των ΜΜΕ θα είναι οι ίδιοι με αυτούς των άλλων επιχειρήσεων. Στα ψηλά πατώματα των μεγάλων καναλιών, λένε ότι το νομοσχέδιο αυτό πηγαίνει συμβολικά στη Βουλή επειδή η κυβέρνηση θέλει να πιέσει τα κανάλια να φιλτράρουν και να αποσιωπήσουν την οργή του κόσμου και τον πόνο, εξαιτίας των αντιδημοφιλών μέτρων που πρέπει να εφαρμόσει.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...